Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλλάζει ο καιρός το Σαββατοκύριακο με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Αλλάζει ο καιρός το Σαββατοκύριακο με μι...

Βελτιώνεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο με ήλιο και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Έντονη είναι ήδη η αλλαγή του καιρού καθώς σημειώνονται βροχές στα δυτικά και βόρεια, ενώ τις επόμενες ώρες η επιδείνωση θα είναι σημαντική.

Προς το σαββατοκύριακο ο καιρός θα βελτιωθεί ενώ από βδομάδα θα μας περιμένει ένα «κύμα» έντονης τοπικά ζέστης.

Η Αττική θα συνεχίσει να έχει συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη, με πιθανότητα για κάποιες τοπικές ασθενείς μπόρες στις βορειότερες ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι και το απόγευμα ο καιρός θα αρχίσει να ανοίγει και το βράδυ θα επικρατήσουν μόνο τοπικές συννεφιές.

Μια ακόμα ημέρα με τοπικές βροχοπτώσεις αναμένεται να είναι η Πέμπτη. Τα σημαντικότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην Κρήτη, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο, στις Σποράδες και στην Εύβοια. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν επίσης σε τμήματα των Κυκλάδων.

Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί, αποτυπώνονται οι εκτιμώμενες αθροιστικές βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια της Πέμπτης. Το αναμενόμενο επεισόδιο είναι Κατηγορίας 1 όσον αφορά τον Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index – RPI).

Από το Σάββατο η θερμοκρασία θα ανέβει και θα φτάσει κοντά στους 30 βαθμούς, ενώ τη νέα εβδομάδα νοτιοδυτικό σύστημα θα κρατήσει τη θερμοκρασία ανεβασμένη, όμως θα αναμένεται να φέρει στα δυτικά και βορειοδυτικά βροχές οι οποίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονες.

Σύμφωνα πάντα με τον Σάκη Αρναούτογλου στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου σε όλα τα δυτικά Βαλκάνια και στη Δυτική, ΒΔ Ελλάδα ο καιρός θα αλλάξει με νοτιάδες και αξιόλογες βροχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις