Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος από το Μαζαράκι στη σειρά "Μαύρο Ρόδο" του Mega

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος από το Μαζαράκι σ...

Στην σειρά που αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει η προβολή της παίζει και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η νεαρή ηθοποιός Φωτεινή Παπαθεοδώρου και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης

Δύο Αχαιοί ηθοποιοί είδαμε από το διαφημιστικό τρέιλερ πως συμμετέχουν στη νέα, φιλόδοξη, κοινωνική σειρά που θα αρχίσει να παίζεται στο κανάλι Mega σε λίγο καιρό, με τίτλο «Το Μαύρο Ρόδο» που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη  και έχει για θέμα του τον «απαγορευμένο» έρωτα που ανθίζει ανάμεσα σε μία νεαρή, δόκιμη μοναχή και έναν νεαρό άνδρα, τον Δημήτρη.

Στη σειρά λοιπόν που θεωρείται από τα δυνατά χαρτιά μυθοπλασίας της νέας τηλεοπτικής σαιζόν, παίζει ο ηθοποιός και μοντέλο Νίκος Πολυδερόπουλος με καταγωγή από το Μαζαράκι Αχαΐας που είχε ξεχωρίσει με το ρόλο του στη σειρά «Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου, καθώς και ο ιδιαίτερα αγαπητός πρωταγωνιστής Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Η ιστορία της σειράς για την οποία μάλιστα λέγεται πως η παραγωγή έχτισε από την αρχή ένα κτίριο που θυμίζει μοναστήρι για τις ανάγκες των γυρισμάτων, βασίζεται στο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη & έχει να κάνει με έναν παράφορο έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από δύο αντίθετους κόσμους. Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Αναγνωστόπουλου και το καστ περιλαμβάνει δυνατά ονόματα όπως ο Λεωνίδας Κακούρης από τις «Άγριες Μέλισσες», ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο  Γιάννης Κουκουράκης και η Θεοφανία Παπαθωμά αλλά και η Κατερίνα Διδασκάλου επίσης από τις «Άγριες Μέλισσες, (η Διδασκάλου υποδύεται την ηγουμένη του μοναστηριού).

Τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ υποδύεται η νέα ηθοποιός Φωτεινή Παπαθεοδώρου, άρτι αφιχθείσα από την Αγγλία και τον «αγαπημένο» της ο ταλαντούχος Μιχαήλ Ταμπακάκης που πέρυσι τον είδαμε στην συγκλονιστική μίνι σειρά της ΕΡΤ1, «Αγάπη Παράνομη» πλάι στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τον Νίκο Ψαρρά. Στο «Μαύρο Ρόδο» παίζουν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη. Την σειρά επενδύει μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η μοναδική Ελένη Βιτάλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight