Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη παίζει στο "Κόκκινο Ποτάμι: Η Συνέχεια"

Η Πατρινή ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη παίζε...

Κάνει ένα δραματικό ρόλο, την μητέρα της Άννας Μάγκου, της ηθοποιού που παίζει την προσφυγοπούλα Ανθή

Η αγαπητή ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη που ως γνωστόν έλκει την καταγωγή της από τα Καμίνια της Πάτρας, όπως είδαμε στο διαφημιστικό τρέιλερ της σειράς “Το Κόκκινο Ποτάμι: Η Συνέχεια” που σύντομα θα ξεκινήσει η προβολή της στο κανάλι Open, υποδύεται έναν δραματικό ρόλο που θα καθηλώσει.

Δύο χρόνια μετά, η ιστορία που κέρδισε εκατομμύρια τηλεθεατές, συγκίνησε κι αγαπήθηκε, έρχεται για να μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο. Η σκηνοθεσία της σειράς είναι και πάλι του Μανούσου Μανουσάκη. Η Φωτεινή Ντεμίρη που το ευρύ κοινό γνώρισε και αγάπησε από το σήριαλ «Το Καφέ της χαράς» του Χάρη Ρώμα, ενσαρκώνει στο “Κόκκινο Ποτάμι: Η Συνέχεια” την μητέρα της Άννας Μάγκου, της ηθοποιού που παίζει την πονεμένη Ανθή. Η Ανθή είναι προσφυγοπούλα που φτάνει κατατρεγμένη στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας τον Πόντο. Όσο η μητέρα της, η Φωτεινή Ντεμίρη κρατείται στην περιοχή Καραμπουρνάκι για “απολύμανση”, η Ανθή ζει εφιαλτικές στιγμές.

Το Καραμπουρνάκι ήταν περιοχή “απολυμαντήριο”. Τότε υπήρχε ο φόβος πως οι πρόσφυγες κουβαλούσαν μαζί τους πολλές μεταδοτικές ασθένειες, επομένως τους πήγαιναν σε τέτοια κέντρα απολύμανσης. Έτσι, μητέρα και κόρη χωρίζονται, με τις σκηνές αυτές να είναι συγκλονιστικές.

«Έχω ακούσει από την γιαγιά μου, να μου διηγείται παρόμοιες ιστορίες με αυτές που θα παρακολουθήσουμε στο Κόκκινο Ποτάμι. Υπάρχει στο αίμα μας όλο αυτό», είπε η Φωτεινή Ντεμίρη στην κάμερα της εκπομπής του Open «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», όπως είδαμε στο youfly.com.

Στην ίδια εκπομπή μίλησαν και ο Σωτήρης Χατζάκης, η Ηρώ Μουκίου, ο  Χρήστος Φωτίδης, η Μαριάνθη Σοντάκη και η Χριστίνα Αλεξανιάν που παίζουν στη δραματική σειρά του OPEN «Το Κόκκινο Ποτάμι, Η συνέχεια» σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

*Να αναφέρουμε ακόμα πως η Φωτεινή Ντεμίρη παίζει και στη νέα σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου "Μαίρη Μαίρη" που θα κάνει πρεμιέρα στο Mega, το Σάββατο 8/10/2022.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight