Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: «Ο Πούτιν έπρεπε να ρίξει πυρηνικά, ήταν όλοι εκεί»

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: «Ο Πούτιν έπ...

H προκλητική δήλωση Ρωσίδας παρουσιάστριας

Μια άκρως προκλητική δήλωση έκανε παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης της Ρωσίας, καθώς – όπως είπε – ο Βλαντιμίρ Πούτιν έπρεπε να χτυπήσει με πυρηνικά στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Και αυτό γιατί στην τελετή βρίσκονταν πολλοί ηγέτης της Δύσης. 

Πρόκειται για την Olga Skabeyeva, η οποία – σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ – είναι παντρεμένη με πολιτικό και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Η παρουσιάστρια έκανε αυτή δήλωση το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς μιλούσε με καλεσμένους για το πότε και πού θα μπορούσε η χώρα της να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά της.

«Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει σήμερα, οι καλύτεροι άνθρωποι βρίσκονται στη Βρετανία για την κηδεία. Γιατί να βομβαρδίσουμε την Ουκρανία ή τη Γερμανία όταν υπάρχει η Βρετανία;», φαίνεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail.

Η παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης της Ρωσίας έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο, απαντώντας στον στρατηγό εν αποστρατεία και νυν βουλευτή, Andrey Gurulev. «Έχουμε πολλούς στόχους» είπε ο Ρώσος στρατηγός, για να προσθέσει: «Γιατί να βομβαρδίσουμε την Ουκρανία ή τη Γερμανία όταν υπάρχει η Βρετανία -η ρίζα του κακού;». Η Βρετανία θα μπορούσε να «ασπρίσει» και να μετατραπεί σε μια «αρειανή ερημιά» με έναν μικρό μόνο αριθμό ρωσικών χτυπημάτων, είπε, και μετά το ΝΑΤΟ θα «υποχωρούσε».

πηγή newsit με πληροφορίες από Daily Mail

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις