Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τελικά ο Νεουορκέζος σταρ Γούντι Άλεν δεν αποσύρεται από το σινεμά

Τελικά ο Νεουορκέζος σταρ Γούντι Άλεν δε...

Το Deadline δημοσίευσε μια δήλωση που αναφέρει πως «ο Γούντι Αλεν δεν είπε ποτέ ότι θα αποσυρθεί, ούτε είπε ότι θα έγραφε ένα άλλο μυθιστόρημα»

Μια μέρα μετά τις δηλώσεις του ίδιου πως σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί και να ασχοληθεί με την συγγραφή βιβλίων, ο Γούντι Αλεν, μέσω αντιπροσώπου του, αναφέρει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει τελικά.

Ο σοφιστικέ Γούντι Άλεν, από τα μεγάλα ονόματα του Αμερικανικού κινηματογράφου με σταθερή και παραγωγική πορεία (σχεδόν και κάθε χρόνο ταινία) που θριάμβευσε στα Όσκαρ με τον «Νευρικό Εραστή – Annie Hall» το 1977, κακά τα ψέματα σε λίγους μήνες, την 1η Δεκεμβρίου θα γίνει αισίως 87 ετών. Συνεχίζει να δηλώνει παρών καλλιτεχνικά αν & τις προηγούμενες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας δηλώσεις του πως μετά την καινούρια ταινία που ετοιμάζει, θα αποσυρθεί οριστικά από το σινεμά. Συνομήλικοι του ή της περίπου ίδιας γενιάς καλλιτέχνες το έχουν ήδη πράξει όπως ο Ρόμπερτ Ντιβάλ, ο Γουόρεν Μπίτι, ο μέγας Τζακ Νίκολσον, ο Τζιν Χάκμαν αλλά και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ που μετά τον «Γέρο και το Όπλο» του 2018 δεν έχει επιστρέψει μέχρι στιγμής σε κάτι καινούριο.

Ο Γούντι Άλεν λοιπόν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε προκάλεσε έναν μικρό πανικό και αναστάτωση στους θαυμαστές του καθώς μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα La Vanguardia επιβεβαίωσε την συνταξιοδότησή του. Πιο συγκεκριμένα ο βετεράνος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός (και συγγραφέας του «Σχετικά με το τίποτα» που είναι η αυτοβιογραφία του) ανέφερε πως η νέα, 50η στη σειρά, ταινία του «Wasp 22» θα είναι και η τελευταία του, καθώς σκοπεύει να αποσυρθεί στο Παρίσι και να ασχοληθεί με την συγγραφή βιβλίων.

Ωστόσο φαίνεται πως λόγω και του θορύβου που προκλήθηκε θέλησε ο ίδιος να ανασκευάσει και να αναθεωρήσει & όπως είδαμε στο flix.gr, μέσω αντιπροσώπου του, ο Γούντι Άλεν με το απίθανο χιούμορ του είπε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν. Το Deadline δημοσίευσε μια δήλωση που αναφέρει πως «ο Γούντι Αλεν δεν είπε ποτέ ότι θα αποσυρθεί, ούτε είπε ότι θα έγραφε ένα άλλο μυθιστόρημα. Είπε ότι σκεφτόταν να μην κάνει ταινίες καθώς το να κάνει ταινίες που πηγαίνουν κατευθείαν ή πολύ γρήγορα σε streaming πλατφόρμες δεν είναι τόσο ευχάριστο για αυτόν, καθώς είναι μεγάλος λάτρης της κινηματογραφικής εμπειρίας. Προς το παρόν, δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί και είναι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκεται στο Παρίσι για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, που θα είναι η 50η του».

Πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γούντι Άλεν είχε μιλήσει για το τέλος της κινηματογραφικής του καριέρας. Πριν λίγους μήνες, σε μια συζήτηση που είχε μαζί με τον Άλεκ Μπόλντγουιν στο Instagram, ο «διανοούμενος» σκηνοθέτης και ηθοποιός του Χόλιγουντ είχε πει πως σκεφτόταν να αποσυρθεί γιατί απλά ο ενθουσιασμός του είχε πλέον χαθεί.

Τέλος σχετικά με τη νέα του ταινία, μιλώντας στο Le Journal de Dimanche, ο Γούντι Άλεν ανέφερε πως θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στον Σεπτέμβριο και ότι θα πρόκειται για ένα γαλλικό θρίλερ στο στυλ του “Match Point”.

Ο Γούντι Άλεν στα γυρίσματα της περσινής...

Ο Γούντι Άλεν στα γυρίσματα της περσινής του ταινία "Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν" που προβλήθηκε και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight