Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο Παρίσι θα γυρίσει το φθινόπωρο τη νέα του ταινία ο Γούντι Άλεν

Στο Παρίσι θα γυρίσει το φθινόπωρο τη νέ...

Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Le Journal du Dimanche», είπε ότι σκοπεύει να μετακομίσει στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο για να γυρίσει μία γαλλόφωνη ταινία θρίλερ

Ο βετεράνος Αμερικανός σκηνοθέτης Γούντι Άλεν - Woody Allen, στα 86 του χρόνια σήμερα, αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την νέα του ταινία που θα γυρίσει στο Παρίσι αυτό το φθινόπωρο.

Μιλώντας στη γαλλική  εφημερίδα «Le Journal du Dimanche», ο βραβευμένος με Όσκαρ Νεουορκέζος σκηνοθέτης είπε ότι σκοπεύει να μετακομίσει στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο για να γυρίσει μία γαλλόφωνη ταινία θρίλερ με σενάριο παρόμοιο του «Match Point» που γύρισε το  2005. Τη χαρακτήρισε «ένα είδος ρομαντικού θρίλερ «με δηλητηριώδεις δόσεις», αποκλειστικά από Γάλλους ηθοποιούς. Σημείωσε ακόμη ότι έχει ήδη ολοκληρώσει το καστ με τους βασικούς πρωταγωνιστές.

Οι δύο πιο πρόσφατες ταινίες του σκηνοθέτη, «A Rainy Day in New York», το 2019 και το ισπανικό, «Rifkin’s Festival» το 2021 που είδαμε και στην Πάτρα, κυκλοφόρησαν και οι δύο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η τελευταία με φόντο το Φεστιβάλ Σαν Σεμπαστιάν δεν είχε καλή απόδοση και απέφερε μόλις 2,3 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το ρομαντικό «A Rainy Day in New York»,  με πρωταγωνιστές τον Τιμοτέ Σαλαμέ - Timothée Chalamet και την Ελ Φάνινγκ - Elle Fanning τα είχε πάει καλύτερα στο box office.

Η καριέρα του σκηνοθέτη έχει δεχθεί σημαντικό πλήγμα ειδικά τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση.

Ερωτηθείς από την Γαλλική εφημερίδα ο Άλεν αν φοβήθηκε ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να γυρίζει ταινίες εξαιτίας αυτών των καταγγελιών απάντησε ως εξής: «Είμαι συγγραφέας και κανείς δεν μπορεί να με εμποδίσει να γράψω και επομένως να δουλέψω. Είναι ο λόγος της ελευθερίας μου και της ανεξαρτησίας μου».

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight