Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν και η Πένι, η φημολογούμενη ερωμένη του πρίγκιπα Φιλίππου

Στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν...

Τι πίστευε η βασίλισσα Ελισάβετ για τη φιλία τους

Το Παλάτι ισχυρίζεται πως ήταν πολύ καλή φίλη του πρίγκιπα Φιλίππου, αλλά ο κόσμος πιστεύει πως ήταν η ερωμένη του. Πάντως, χθες, η Πένι Ρόμσεϊ ήταν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν όταν είχαν δει την Πένι Ρόμσεϊ, ή αλλιώς γνωστή ως κόμισσα Μαουντμπάτεν της Βιρμανίας, ανάμεσα στους μόλις 30 προσκεκλημένους στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου πριν από σχεδόν ενάμιση χρόνο. Τότε, μάλιστα, αρκετοί είχαν αντιδράσει, απορώντας πώς ήταν δυνατόν να κληθεί μια φίλη της οικογένειας αντί για μέλη της οικογένειας.

Η στενή φιλία του πρίγκιπα Φιλίππου με την Πένι Ρόμσεϊ -Ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον
Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ο πρίγκιπας Φίλιππος με την κατά 32 χρόνια μικρότερή του Πένι Ρόμσεϊ είχαν μια πολύ στενή φιλία -με τις κακές γλώσσες μάλιστα να λένε πως ήταν ακόμη και εραστές- μέχρι τα τελευταία χρόνια του δούκα του Εδιμβούργου.

Φίλιππος και Πένι περνούσαν πολλές ώρες μαζί -της είχε κάνει μάλιστα και μαθήματα οδήγησης άμαξας-, είχε γίνει ακόμη και συνοδηγός του σε αγώνες άμαξας, ενώ ζωγράφιζαν και πίνακες. Ήταν συχνά καλεσμένη στα πάρτι που διοργανώνονταν στο κτήμα Σάντριγχαμ, αλλά δεν διανυκτέρευε ποτέ όταν η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν εκεί.

Η μακρά τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ της Πένι και του Φιλίππου
Οι φήμες για την υποτιθέμενη σχέση τους είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν όταν διέρρευσαν μέσω ηλεκτρονικής υποκλοπής οι λεπτομέρειες μιας μακράς τηλεφωνικής επικοινωνίας. Οι δυο τους, με μια θερμή οικειότητα, συζητούσαν για μερικά από τα πιο ιδιωτικά και πιεστικά ζητήματα της βασιλικής οικογένειας, από το διαζύγιο του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα, μέχρι την Καμίλα, αλλά και την επέμβαση ισχίου της βασιλομήτορος.

Όσο για τη βασίλισσα Ελισάβετ, λέγεται ότι ήταν πολύ χαλαρή με το θέμα του Φιλίππου και της Πένι. Όπως είχε δηλώσει κάποτε μια πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια: «Η βασίλισσα σηκώνει τους ώμους της και λέει: ''Του αρέσει του Φιλίππου να την έχει κοντά του''». Η βασίλισσα εμπιστευόταν επίσης απόλυτα τον σύζυγό της, λέγοντας πως «δεν πίστευε ότι είχε κάνει κάτι για το οποίο θα έπρεπε να αισθάνεται ένοχος και δεν έδινε καμία απολύτως σημασία στο τι πιστεύει ο κόσμος».

Ανάμεσα στους καλεσμένους στην κηδεία της βασίλισσας
Φαίνεται λοιπόν πως όντως η βασίλισσα Ελισάβετ δεν πίστευε τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την υποτιθέμενη σχέση του συζύγου της με την Πένι, γιατί αλλιώς δεν θα καλούνταν στη χθεσινή κηδεία της.

Συγκεκριμένα, η 69χρονη Πένι Ρόμσεϊ βρέθηκε μεταξύ των 2.000 προσκεκλημένων στην κρατική κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, με ένα κομψό μαύρο σύνολο με δύο καρφίτσες στο πέτο και ένα μαύρο καπέλο με φιόγκο. Ο φωτογραφικός φακός την κατέγραψε να συνομιλεί με άλλες καλεσμένες στην κηδεία, ενώ η ίδια έδειχνε θλιμμένη και σκεπτική.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight