Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ για καταγγελία Νοτοπούλου: Χυδαιότητα η σεξιστική επίθεση, αδιαφορεί η ΕΡΤ

ΣΥΡΙΖΑ για καταγγελία Νοτοπούλου: Χυδαιό...

Η ανακοίνωση

Απάντηση από τη διοίκηση της ΕΡΤ περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, για την καταγγελία της βουλευτή του κόμματος, Κατερίνας Νοτοπούλου ότι δέχθηκε σεξιστική επίθεση από δημοσιογράφο στον ραδιοφωνικό αέρα της ΕΡΤ.
Ανακοίνωση για το ζήτημα της λέκτικης επίθεσης που δέχτηκε η Κατερίνα Νοτοπούλου από το δημοσιογράφο της ΕΡΤ Προκόπη Δούκα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου: «Οι χυδαιότητες και οι υποτιμητικές επιθέσεις έναντι της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου από δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας, όχι απλά συνεχίζονται, αλλά μένουν αναπάντητες από τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Ο δημοσιογράφος αντί να ζητήσει συγνώμη για όσα είπε μέσα από τη δημόσια συχνότητα του Kosmos, εξακολουθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αναπαράγει συκοφαντίες, προβάλλοντας στην ταυτότητά του πως απασχολείται στην ΕΡΤ, ώστε να προσθέτει κύρος στις αθλιότητες».

Η κριτική της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνεχίστηκε λέγοντας: «Σε οποιοδήποτε σοβαρό Μέσο εντός και εκτός Ελλάδας, η διεύθυνση του Μέσου θα είχε ήδη αντιδράσει για την εκμετάλλευση του ονόματος του για τέτοιους σκοπούς.

Στην ΕΡΤ απλά είναι Τρίτη.

 Καλούμε τη διοίκηση της ΕΡΤ να καταδικάσει άμεσα την εκμετάλλευση των συχνοτήτων και του ονόματος της από τον συγκεκριμένο κύριο που βρίσκεται σε σεξιστικό παραλήρημα, και να προσπαθήσει να σταθεί αντάξια της ιστορίας της δημόσιας τηλεόρασης».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις