Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μάρθα Καραγιάννη: Οι μεγάλοι έρωτες και το μωρό που έζησε μόνο 3 μέρες

Μάρθα Καραγιάννη: Οι μεγάλοι έρωτες και ...

Συνδέθηκε με δύο πολύ δυνατούς έρωτες και παντρεύτηκε μία φορά

Πέθανε στα 82 χρόνια της  η σπουδαία ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη σκορπώντας θλίψη σε όσους την γνώρισαν αλλά και σε όσους είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν μέσα από μοναδικές ελληνικές ταινίες της χρυσής εποχής του κινηματογράφου στην Ελλάδα.

Η ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου, η Μάρθα Καραγιάννη, υπήρξε μια εντυπωσιακή γυναίκα και μια πληθωρική προσωπικότητα. Η ίδια συνδέθηκε με δύο πολύ δυνατούς έρωτες και παντρεύτηκε μία φορά.

Το 1959 παντρεύτηκε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μίμη Στεφανάκο και ο γάμος έγινε το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Όμως ο γάμος τους κράτησε μόλις ένα χρόνο.Όπως εξομολογήθηκε στον Μάκη Δελαπόρτα, κατά τη σύντομη περίοδο που έμεινε παντρεμένη με τον Μίμη Στεφανάκο έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε πρόωρα και έζησε μόνο τρεις μέρες. Αυτό ήταν και η αρχή του τέλους για το γάμο της.

Η ίδια είχε δηλώσει στον Μάκη Δελαπόρτα: «Έζησε μόνο τρεις μέρες. Έκλαψα πολύ για αυτό, υπέφερα, έπεσα σε κατάθλιψη. Δεν ήθελα τίποτα! Δεν ήθελα κανέναν, ούτε να με παρηγορήσει ούτε να μου απαλύνει τον πόνο. Ούτε καν τον άντρα μου. Αισθάνθηκα ένα απίστευτο κενό και μια εσωτερική μοναξιά. Ένα συναίσθημα που είμαι σίγουρη πως το καταλαβαίνουν μόνο οι γυναίκες που έχουν ζήσει μια παρόμοια εμπειρία. Εκείνο που ήθελα τη συγκεκριμένη περίοδο ήταν να μείνω μόνη μου».

Συνέχισε λέγοντας: «Καταλαβαίνω τώρα πια πως ήταν πολύ σκληρή απόφαση, τόσο για μένα όσο και για τον Μίμη, αλλά έτσι ένιωσα. Ήταν αναμφισβήτητα η πιο τραυματική εμπειρία της ζωής μου. Μια εικόνα και μια σκιά που θα με κυνηγά πάντα, αφού μέχρι και τα 40 μου χρόνια ζούσα με την ελπίδα ενός παιδιού. Ήθελα πολύ να αποκτήσω ένα παιδί. Ο θεός δεν μου το έδωσε. Ίσως έτσι να ήταν γραμμένο».

Το 1973 γνωρίζει τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου. Έμειναν μαζί δώδεκα χρόνια και χώρισαν το 1985 μόλις λίγους μήνες πριν παντρευτούν.

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της για τον Βασίλη Κωνσταντίνου πως δεν ήθελε να παντρευτεί και συνέχισε λέγοντας πως έμειναν καλοί φίλοι: «Δώδεκα χρόνια ήμασταν ζευγάρι με τον Βασίλη. Αγαπηθήκαμε πολύ και γι’ αυτό μετά το χωρισμό μας μείναμε φίλοι. Δεν γίνεται να μισήσεις κάποιον που έχεις αγαπήσει πολύ. Κι αγάπησα επίσης πολύ την οικογένεια που δημιούργησε με την εξαιρετική γυναίκα που παντρεύτηκε».

πηγή .newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight