Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επανήλθε το ρεύμα στην βόρεια πλευρά της πόλης- Η διακοπή προκλήθηκε από φωτιά σε μετασχηματιστή -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Επανήλθε το ρεύμα στην βόρεια πλε...

Οι περιοχές που υπήρξε διακοπή

ΝΕΟΤΕΡΟ: Επανήλθε, λίγο πριν τις 9.30 το βράδυ, το ρεύμα στις περιοχές της Πάτρας όπου λίγο μετά τις 8.30 είχαμε γενικευμένο μπλακ άουτ, λόγω φωτιάς σε μετασχηματιστή στην περιοχή του Ζαβλανίου. 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Χωρίς ρεύμα είναι αυτή την ώρα μεγάλο τμήμα στην βόρεια πλευρά της Πάτρας. Η διακοπή σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ. Σύμφωνα με αναγνώστες του thebest.gr χωρίς ρεύμα βρίσκεται η περιοχή της Αγυιάς, από τον Στάδιο της Παναχαϊκής μέχρι την οδό Κανελλόπουλου και τα Συχαινά. Η διακοπή, σύμφωνα με την ΔΕΔΔΗΕ προήλθε από βλάβη σε μετασχηματιστή στην περιοχή της Αγυιάς. Συγκεκριμένα, έχει αναφερθεί πρόβλημα βράβης σε κολώνα της ΔΕΗ στη συμβολή των οδών Ανθεμίου και Παλαμά στο Ζαβλάνι αλλά και υπο διερεύνιση βρίσκεται ακόμα μια βλάβη σε μετασχηματιστή κόντα στην οδό Καζαντζάκη. Και στις δυο περιπτώσεις, υπάρχουν σπίθες και σπεύδει συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το ρεύμα αναμένεται να επανέλθει λίγο μετά τις 10 το βράδυ.  Επίσης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, είχαμε έξι εγκλωβισμούς συμπολιτών μας σε ασανσέρ. 

Στο μεταξύ να αναφερθεί, ότι χάος υπήρξε στην Νέα Εθνική Οδό από τα σβηστά φανάρια, που επανήλθαν όμως άμεσα μετά τις 9.20 το βράδυ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις