Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο RouteLab | Patras ecosystem: Thriving Global το Πανεπιστήμιο Πατρών

Στο RouteLab | Patras ecosystem: Thrivin...

Συνάντηση μεταφοράς γνώσης στην Πάτρα στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου

Στο RouteLab συμμετέχει το Πανεπιστήμιο Πατρών. Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του: Με γενικό θέμα Patras Ecosystem Thriving Global, το RouteLab το διήμερο 15-16 Σεπτεμβρίου χαρτογραφεί τα σημαντικά στοιχεία για τη φυσιογνωμία, τις προκλήσεις και τα προβλήματα του οικοσυστήματος βάζοντας στο "κάδρο" το δυναμικό οικοσύστημα της Πάτρας μέσα από δράσεις μεταφοράς τεχνογνωσίας με στόχο την ανάπτυξη διαύλων μέσα από συνέργειες και συνεργασίες.

Το πρόγραμμα του RouteLab περιλαμβάνει στοχευμένες ομιλίες, Case studies, Workshops, Forums, Meet labs από διακεκριμένα πρόσωπα της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας, του πολιτισμού, της οικονομίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και ενδιαφέρουσες διαδραστικές συζητήσεις.

Σε αυτή τη συνάντηση μεταφοράς γνώσης στην Πάτρα, δυναμικό παρόν δίνει το Πανεπιστήμιο Πατρών. Στις 15 Σεπτεμβρίου στο Meet Lab "University: An innovation & technology hub" αναδεικνύονται δράσεις του Πανεπιστημίου Πατρών που έχουν ως στόχο της διασύνδεση της Πανεπιστημιακής κοινότητας με την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Ειδικότερα παρουσιάζονται: α) το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, β) η Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πανεπιστήμιο Πατρών –  Πρόγραμμα ΜΕΤΩΝ και γ) οι Μονάδες/Εργαστήρια Παροχής Υπηρεσιών. Στις 16 Σεπτεμβρίου στο Forum με θέμα «Το περιβάλλον ανάπτυξης του οικοσυστήματος της περιοχής», ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Kαθ. κ. Μπούρας συζητά, με σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής και επιχειρηματικής κοινότητας, για ζητήματα όπως το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των startups, η διασύνδεση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας με την Πανεπιστημιακή κοινότητα και η διασύνδεση της έρευνας στο χώρο του Πανεπιστημίου με το επιχειρείν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις