Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κρίστεν Στιούαρτ: Ήρθαμε στην Ελλάδα την χειρότερη περίοδο

Κρίστεν Στιούαρτ: Ήρθαμε στην Ελλάδα την...

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός μίλησε με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Τα εγκλήματα του μέλλοντος»

Η Κρίστεν Στιούαρτ έδωσε συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση και μίλησε για τη νέα ταινία όπου πρωταγωνιστεί με τίτλο «Τα εγκλήματα του μέλλοντος». Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα την περίοδο των μεγάλων πυρκαγιών και η Χολιγουντιανή ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ελένη» και σχολίασε την εμπειρία της.

«Ήρθα τη χειρότερη περίοδο, δεν ήταν εύκολο για τους ανθρώπους, καθόλου διασκεδαστικό. Εκτός από τις πυρκαγιές όμως, που ήταν κάτι απαίσιο και τόσο θλιβερό, περάσαμε υπέροχα. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να δουλεύει κανείς», ανέφερε η Κρίστεν Στιούαρτ στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για την περίοδο, κατά την οποία επισκέφτηκε τη χώρα.

Σε συνέχεια των δηλώσεών της και αναφερόμενη στην ταινία σημείωσε: «Η ταινία είναι καυτή και ήταν όμορφα που είχε τόση ζέστη στην Αθήνα εκείνη την περίοδο. Η γυναίκα που υποδύομαι θέλει απλά να είναι καλή στη δουλειά της και ζει σε έναν κόσμο, όπου όλοι νιώθουν μουδιασμένοι, σαν να μην υπάρχει πρόσβαση στο εσωτερικό του σώματός σου, του μυαλού σου, της ψυχής σου. Είναι σαν να έχουμε βρεθεί όλοι σε μια φάση αναισθησίας».

Κλείνοντας τη συνέντευξη και ολοκληρώνοντας τις σκέψεις της η ίδια σχολίασε, το αν και κατά πόσο η δουλειά της συνδέεται με την προσωπική της ζωή: «Υπάρχουν άνθρωποι που ερμηνεύουν χαρακτήρες για να αποσυνδεθούν από τη δική τους ζωή. Και η Πενέλοπε Κρουζ είπε κάποτε κάτι υπέροχο. Έδινε μια συνέντευξη κάπου κοντά μου και είπε ότι κάθε χρόνο μεγαλώνει κι όσο περισσότερο γνωρίζει τον εαυτό της τόσο πιο βαθιά μπορεί να προχωρήσει στη δουλειά της. Και αυτό είναι προφανές αλλά ήθελε να πει ότι όσο διευρύνει τους ορίζοντές της, τόσο περισσότερο μπορεί να εμβαθύνει στη δουλειά της. (…) Έχω αναμνήσεις από σκηνές σε ταινίες μου τις οποίες θυμάμαι σαν να έιναι στιγμές από τη ζωή μου. Δε με ενδιαφέρει κάποιος να παίζει απλά καλά ή να κλαίει την κατάλληλη στιγμή. Θέλω να σε δω να συγκλονίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight