Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανηγυρίζει την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού η Κάτω Αχαΐα

Πανηγυρίζει την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού...

Το πρωί της Τετάρτης 14/9 στην Θεία λειτουργία θα προεξάρχει ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, η Ενορία Τιμίου Προδρόμου Κάτω Αχαΐας εορτάζει πανηγυρικά και τιμά την Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, στον ομώνυμο Ιερό Ναό «Τιμίου Σταυρού» στο Δήμο Δύμης.

Η ιερά πανήγυρη σύμφωνα με το πρόγραμμα ξεκίνησε απόψε Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19.00 με τον πανηγυρικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος υπό του πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Γερβασίου Παρακεντέ.

Την Τετάρτη 14/9 το πρωί (ώρες 7-10) θα τελεστεί η Ακολουθία του Όρθρου, η Τελετή Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού & η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Θείον Κήρυγμα, υπό του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Θα ακολουθήσει τιμητική εκδήλωση για τους αγωνιστές της Κύπρου, στην οποία θα ομιλήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών, ο γραμματέας του Συλλόγου Πολεμιστών Κύπρου Νομού Αχαΐας Γιώργος Βουρλιόγκας και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Σπυρίδων Μυλωνάς.

Την Τετάρτη 14/9 το απόγευμα (ώρα 19.00) θα τελεστεί η ακολουθία του Εσπερινού μετά των Χαιρετισμών του Τιμίου Σταυρού. Θα ομιλήσει ο προϊστάμενος της Ενορίας και Αρχιερατικός Επίτροπος Δύμης, π. Απόστολος Δημητρόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις