Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όθων Παπαδόπουλος: «Πίστεψα στον κατηγορούμενο, αλλά έξω από το δικαστήριο μου είπε πως ήταν δολοφόνος»

Όθων Παπαδόπουλος: «Πίστεψα στον κατηγορ...

«Η υπόθεση Πισπιρίγκου είχε τεράστιο ηθικό φορτίο - Ήταν δύσκολο»

Ο Όθων Παπαδόπουλος, ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου το προηγούμενο διάστημα μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη δημοσιότητα με την υπόθεση Πισπιρίγκου, την υπόθεση που τον έκανε να μην κοιμάται τα βραδιά και την σχέση με την σύζυγο και τις κόρες του.

Ο Όθων Παπαδόπουλος βρέθηκε  στο επίκεντρο της δημοσιότητας τιο προηγούμενο διάστημα, καθώς εκπροσωπούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Πλέον έχει αφήσει την υπόθεση και επικεντρώνεται στις υπόλοιπες υποθέσεις που χειρίζεται. Ο δικηγόρος μιλάει για τα όσα έζησε τους μήνες που χειριζόταν το πολύκροτο θέμα και κάνει ένα μίνι απολογισμό της επαγγελματικής του πορείας αλλά και για τη δυσκολότερη στιγμή του, που όπως λέει ήταν όταν πίστεψε πως ο πελάτης του δεν ήταν δολοφόνος, στη συνέχεια μετά την έκδοση της απόφασης, του παραδέχτηκε ότι είχε τελέσει την πράξη.

 Ο δικηγόρος μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας και την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, χαρακτηρίζοντάς την υπόθεση «μεγάλο ηθικό φορτίο».

«Η δημοσιότητα με την υπόθεση Πισπιρίγκου ήταν κάτι κουραστικό και δύσκολο και είχε πάρα πολύ μεγάλο ηθικό φορτίο. Δεν μπορεί ο νομικός να είναι ένα πρόσωπο που εισβάλει σε έναν χώρο κλωτσώντας τις πόρτες, επέδειξα σεβασμό», ανέφερε αρχικά ο Όθων Παπαδόπουλος.

«Εκμυστηρεύομαι τα πάντα στη σύζυγό μου, ό,τι δεν πρέπει να ειπωθεί πουθενά το συζητάμε μεταξύ μας. Όλες οι γυναίκες έχουν ένστικτο και όποιος το αγνοήσει βρίσκεται προ δυσάρεστων εκπλήξεων», συμπλήρωσε.

Για τις δουλειές που έχει κάνει κατά καιρούς αλλά και για τις συμβουλές στις κόρες του, ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε πως, «στα πανεπιστημιακά χρόνια δούλεψα ως μουσικός παράγωγος και παρουσίαζα μια εκπομπή ψυχαγωγική. Έχω 2 κόρες, η συμβουλή μου ήταν να μην ακολουθήσουν το επάγγελμα του δικηγόρου».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει ραδιοφωνικός παραγωγός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις