Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο – Θα υπάρχουν λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ κάθε 20 λεπτά

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία – αφιέ...

Στις 9 το βράδυ της Τρίτης 13/9/2022 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο -Συμμετέχουν η Πέγκυ Ζήνα ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιώργος Σαμπάνης & ο Κώστας Τριανταφυλλίδης

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο που έφυγε από κοντά μας πριν 10 χρόνια, το 2012. Η συναυλία ως γνωστόν, θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2022 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και συμμετέχουν πέντε σημαντικοί ερμηνευτές (η Πέγκυ Ζήνα που είχε και το προνόμιο να είναι από τις τελευταίες συνεργάτιδες του, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης) καθώς και η Ορχήστρα που συνόδευε τον Δημήτρη Μητροπάνο στις εμφανίσεις του.

Με τη συναυλία αυτή αξίζει να αναφερθεί πως ολοκληρώνονται οι φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, οι οποίες αγκαλιάστηκαν από το κοινό καθώς τις  παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές.

Για την εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, έχει προγραμματιστεί εκτέλεση δρομολογίων από το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε είκοσι λεπτά από την γραμμή Νο 7 με αφετηρία στην οδό Ερμού (μεταξύ Κορίνθου και Κανακάρη). Με τη λήξη τη συναυλίας έχει προβλεφθεί αναμονή λεωφορείων προκειμένου να μεταφέρουν τους θεατές στο κέντρο, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Την ημέρα της συναυλίας η πώληση εισιτηρίων από το ταμείο του σταδίου θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Διάθεση εισιτηρίων γίνεται επίσης μέσω του ticketservices.gr, του ταμείου στο Δημοτικό Θέατρο Πάτρας (2610-273-613), στο δισκοπωλείο Joe Records – Καραίσκάκη 134 (2610-620-673), και το Βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος» – Κορίνθου 274 (2610-273-287).

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος 10.00 €.

Άνεργοι, Φοιτητές, πολύτεκνοι, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, 7.00€.

•             Για Συλλόγους – Σωματεία και για προμήθεια από 20 εισιτήρια και πάνω, ισχύει η ειδική προσφορά των 5.00€ κατ’ άτομο. (Για τα ομαδικά εισιτήρια η παραλαβή γίνεται τις εργάσιμες ώρες και ημέρες από τα γραφεία του Πολιτιστικού Οργανισμού).

•             Για τα άτομα με αναπηρία και τον συνοδό τους η είσοδος είναι δωρεάν.

*Οι πύλες για την είσοδο του κοινού στο Παμπελοποννησιακό στάδιο θ’ ανοίξουν στις 8 μ.μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture