Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Αυλαία την Τρίτη για το Φεστιβάλ Πάτρας με συναυλία-αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο

Αυλαία την Τρίτη για το Φεστιβάλ Πάτρας ...

Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Με μία συναυλία φόρο τιμής στο Δημήτρη Μητροπάνο, έναν μοναδικό λαϊκό καλλιτέχνη και άνθρωπο, ο οποίος υπηρέτησε πιστά το μεγαλείο του λαϊκού τραγουδιού, μιλώντας μέσα από αυτό για δεκαετίες στην καρδιά εκατομμυρίων Ελλήνων, συνεχίζονται στις 9.00 το βράδυ της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Πάτρα: Στις 13 Σεπτεμβρίου η συναυλία- αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο

Η Προέδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη ανέφερε στο thebest.gr:

«Σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, και ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώνουν τις φωνές τους έχοντας ένα κοινό χαρακτηριστικό, τον απέραντο σεβασμό κι αγάπη για τον Δημήτρη Μητροπάνο. Δέκα χρόνια μετά την απώλεια του Δημήτρη Μητροπάνου, ο Δήμος της Πάτρας και το Διεθνές Φεστιβάλ, τιμούν το μεγάλο λαϊκό καλλιτέχνη με μία ξεχωριστή συναυλία. Μια συναυλία τιμής για τον ερμηνευτή που έβαλε τη σφραγίδα του στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι.

Στη διάρκεια της συναυλίας θα ακουστούν μερικά από τα εκατοντάδες τραγούδια τα οποία σφράγισε με τη φωνή του. Τραγούδια σημαντικών Ελλήνων συνθετών και στιχουργών, τραγούδια που το καθένα έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική. Κάθε ένα από αυτά αγγίζει ξεχωριστά την καρδιά μας με την περίφημη φωνή του Μητροπάνου να παραμένει αποτυπωμένη στο μυαλό όλων μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture