Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λαμπερή η πρεμιέρα της κομεντί "Εισιτήριο για τον Παράδεισο" στο cine Πολεμικό Μουσείο, στην Αθήνα

Λαμπερή η πρεμιέρα της κομεντί "Εισ...

Η ταινία με τον Τζορτζ Κλούνει και την Τζούλια Ρόμπερτς παίζεται και στην Πάτρα από την Πέμπτη 8/9

Στο Cine Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7/9/2022 η μεγάλη πανελλήνια πρεμιέρα της ρομαντικής κομεντί «Εισιτήριο Για Τον Παράδεισο» με τους βραβευμένους με Όσκαρ, λαμπερούς πρωταγωνιστές Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς. Η πρεμιέρα προηγήθηκε της εξόδου της ταινίας στους αμερικάνικους κινηματογράφους και ο χώρος του σινε Πολεμικό μουσείο γέμισε από διαχρονική χολιγουντιανή ομορφιά και γνήσια rom-com τρυφερότητα.

Οι δυο θρύλοι του Χόλιγουντ επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δύο πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς επιχειρούν να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτευμένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο «λάθος» που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

Στην πρεμιέρα που διοργάνωσε η εταιρεία διανομής Tulip, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Πρεσβείας και του Προξενείου της Ινδονησίας, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας διαδραματίζεται στο Μπαλί.

Άνθρωποι του κινηματογράφου, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι έδωσαν επίσης το παρών στην πρεμιέρα. Ανάμεσα τους ήταν οι Θέμης Γεωργαντάς, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νίκος Περάκης, Δήμητρα Αργυράκη, Κώστας Αποστολίδης, Ζήνος Παναγιωτίδης, Ναταλία Αργυράκη, Μαριέλλα Σαββίδου, Νίκος Γκέλια, Νίκος Γεωργιάδης, Χάρης Χριστόπουλος, Ανίτα Μπραντ, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Ιωάννα Τούνη, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Εβελίνα Νικόλιζα, ο πρέσβης της Δημοκρατίας της Ινδονησίας στην Ελλάδα στην Ελληνική Δημοκρατία Εξοχότατος
κύριος Bebeb A.K. Nugraha Djundjunan και η σύζυγός του, η κυρία  Stevanny Bebeb Dju, κ.α.

Οι φωτ. που μας εστάλησαν από την Tulip έχουν credit Panoulis Photography.

*Η ταινία προβάλλεται από την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 στους κινηματογράφους της χώρας μας και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight