Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΗΠΑ: Τρίχρονο αγόρι πυροβόλησε άθελά του βρέφος 5 μηνών

ΗΠΑ: Τρίχρονο αγόρι πυροβόλησε άθελά του...

Παρ' ολίγον τραγωδία

Ένα αγοράκι 3 ετών, πυροβόλησε άθελά του και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, βρέφος 5 μηνών σε σπίτι στην Τάμπα, στην πολιτεία Φλόριντα.
Η αστυνομία συνέλαβε την 25χρονη Πάουλα Κονσεψιόν Σάντος, η οποία είχε αναλάβει την εποπτεία τους, σύμφωνα με τη New York Post, ενώ το μωρό διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο ισχίο.

 
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με τη Σάντος, η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, το 3χρονο αγόρι βρήκε πιστόλι και κατά λάθος τράβηξε τη σκανδάλη, τραυματίζοντας το βρέφος.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να εξιχνιαστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε από σφαίρα το μωρό. «Παρά το ότι, ευτυχώς, το βρέφος δεν τραυματίστηκε θανάσιμα, το περιστατικό θα πρέπει να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση προς κάθε γονέα ή κηδεμόνα να ελέγξει αμέσως αν τα όπλα του είναι ασφαλισμένα», δήλωσε η Μέρι Ο’Κόνορ, αρχηγός της αστυνομίας στην Τάμπα.

 
«Τα παιδιά δεν πρέπει να έχουν πρόσβαση σε όπλα. Πρέπει πάντα να είναι κλειδωμένα κάπου και τα πυρομαχικά να φυλάσσονται χωριστά», επέμεινε η ίδια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις