Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το Τοπικό Συμβούλιο Σελλών απήντησε στον πάρεδρο της τοπικής κοινότητας Πιτίτσας

Το Τοπικό Συμβούλιο Σελλών απήντησε στον...

Εμείς ως Τοπική Κοινότητα Σελλών κινηθήκαμε με φανερές και διαφανείς διαδικασίες στο φως της ημέρας & συναντηθήκαμε με την Δημοτική Αρχή και όλες τις παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναφέρει

Απάντηση – δήλωση στα όσα είπε τις προάλλες ο Ιωάννης Αλεξόπουλος, πάρεδρος της τοπικής κοινότητας της Πιτίτσας υπήρξε από το Τοπικό Συμβούλιο Σελλών.

Όπως αναφέρει το Τοπικό Συμβούλιο Σελλών, σχετικά με την δήλωση του κ. Αλεξόπουλου Ιωάννη πάρεδρου της τοπικής κοινότητας Πιτίτσας για το θέμα των ανταποδοτικών από τις ανεμογεννήτριες (Ότι με τι «ΚΡΑΤΑΜΕ» την Δημοτική Αρχή), έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Εμείς σαν Τοπική Κοινότητα Σελλών κινηθήκαμε με φανερές και διαφανείς διαδικασίες στο φως της ημέρας. Συναντηθήκαμε με την Δημοτική Αρχή και όλες τις παρατάξεις που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τους ενημερώσαμε για τους λόγους που θέλουμε να συνεχιστεί ο καταμερισμός των ανταποδοτικών σε ισότιμη κατανομή (25%) στις τέσσερις Κοινότητες.

Εάν ο κ. Αλεξόπουλος Ιωάννης, πάρεδρος Πιτίτσας έχει κάποια στοιχεία που στηρίζει την δήλωσή του, να τα κοινοποιήσει δημόσια. Εμείς αυτή την δήλωσή του την θεωρούμε συκοφαντική και προσβολή για το χωριό μας και ζητάμε να ανακαλέσει άμεσα.

Όσον αφορά στις σχέσεις κατοίκων Σελλών και Πιτίτσας, υπήρχε πάντα συνεργασία, ηθική και αλληλεγγύη.

Και η δική μας πρόθεση είναι, να συνεχιστούν οι καλές σχέσεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις