Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά στην Αχαρνών: Ένας σοβαρά εγκαυματίας από την έκρηξη σε κατάστημα με φιάλες προπανίου- BINTEO

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 50 οχήματα

ΝΕΟΤΕΡΟ:  Ένας άνδρας υπέστη βαριά εγκαύματα από την έκρηξη και την πυρκαγιά που προκλήθηκε σε κατάστημα στην Αχαρνών. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα με φιάλες προπανίου και αργότερα επεκτάθηκε στην πολυκατοικία στην οδό Αχαρνών, μίλησε στο Newsbomb.gr κάτοικος της περιοχής, ο οποίος γνωρίζει τον άνθρωπο που τραυματίστηκε όταν έσκασε μια φιάλη υγραερίου

 «Στην αρχή ήταν μια έκρηξη και φούντωσε πολύ λίγο το μαγαζί. Μετά από κανά δεκάλεπτο πήρε πάρα πολύ μεγάλη φωτιά. Έσκαγαν συνέχεια οι μπουκάλες. Έσκασε ένα μπουκάλα πετρογκάζ και μετά φούντωσε. Βγήκε ένας άνθρωπος καμένος από μέσα, τον πήρε ασθενοφόρο και μετά φούντωσε πάρα πολύ.», τόνισε στον φωτορεπόρτερ Νίκο Χριστοφάκη ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Το κατάστημα είναι με φιάλες υγραερίου, ισόγειο και υπόγειο. Από πάνω έχει σπίτια. Η αστυνομία ήρθε γρήγορα και έκανε ζώνες ασφαλείας. Η Πυροσβεστική άργησε λίγο αλλά λόγω της περιοχής ήταν λογικό», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

πηγη: newsbomb

* Αναταραχή επικρατεί επί της οδού Αχαρνών στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μεγάλη είναι η φωτιά που καίει σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου, ενώ συνεχείς είναι και οι εκρήξεις που ακούγονται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί τέσσερα άτομα, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για εγκλωβισμένους, μεταδίδει το ethnos. Η πυρκαγιά έχει μεταφερθεί στους πάνω ορόφους. 

 Έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λεωφόρο Αχαρνών σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες υπάρχει ένας τραυματίας ενώ στο σημείο στη Λεωφόρο Αχαρνών επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Λόγω της πυρκαγιάς η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Αχαρνών από το ύψος της οδού Νιόβης έως και την Αγ. Μελετίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

 

φωτο eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις