Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Ξεκίνησαν σήμερα οι δράσεις της 6ης ΥΠΕ σε Πάτρα, Πύργο και Αγρίνιο

Ξεκίνησαν σήμερα οι δράσεις της 6ης ΥΠΕ ...

Δωρεάν rapid test και εθελοντική αιμοδοσία

εκίνησαν σήμερα την 1η Σεπτεμβρίου οι δράσεις της 6ης ΥΠΕ σε Πάτρα, Πύργο και Αγρίνιο που αφορούν, δωρεάν rapid test
και εθελοντική αιμοδοσία από μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο 6ο Λύκειο Πατρών, όπου έλαβε χώρα η διπλή δράση με εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση των εκπαιδευτικών.
Η πρωτοβουλία ελήφθη με αφορμή την επιστροφή των εκπαιδευτικών στα σχολεία και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης.
Οι δράσεις περιλαμβάνουν δειγματοληπτικούς ελέγχους στα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας στο πλαίσιο της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων και της προσπάθειας διατήρησης της ασφάλειας των σχολικών μονάδων.

Παράλληλα, με αφορμή την έλλειψη σε φιάλες αίματος και την καθυστέρηση των μεταγγίσεων των θαλασσαιμικών συμπολιτών μας πραγματοποιείται, εθελοντική αιμοδοσία εκ μέρους των εκπαιδευτικών, ώστε να καλυφθούν ανάγκες του Κέντρου Αίματος του Π.Γ.Ν.Π. «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» και των Τμημάτων Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πύργου και του Γ.Ν. Αγρινίου.
Η δράση λαμβάνει χώρα σε τρεις μεγάλες πόλεις των τριών νομών Αχαΐας, Ηλείας και Αιτ/νίας (Πάτρα, Πύργο, Αγρίνιο).

Το πρόγραμμα:

Στην Πάτρα οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι γίνονται σήμερα κατά τις ώρες 8:30 με 14:00 και η εθελοντική αιμοδοσία κατά τις ώρες 09:00 με 13:00) στο σχολικό συγκρότημα του 6ου-11ου ΓΕΛ Πατρών, με είσοδο από την Φαβιέρου.
Στον Πύργο οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι (κατά τις ώρες 8:30 με 14:00) και η εθελοντική αιμοδοσία (κατά τις ώρες 09:00 με 13:30) θα πραγματοποιηθούν στο 2Ο ΓΕΛ Πύργου.
Στο Αγρίνιο η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων (κατά τις ώρες 8:30 με 14:00) και εθελοντικής αιμοδοσίας (κατά τις ώρες 09:00 με 13:30) θα διενεργηθούν στο 2ο Γυμνάσιο Αγρινίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being