Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σάνα Μάριν: Δέχεται να κάνει τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών μετά το βίντεο από το πάρτι

Σάνα Μάριν: Δέχεται να κάνει τεστ ανίχνε...

"Δεν έχω να κρύψω τίποτα", λέει

Η Σάνα Μάριν, η Φινλανδή πρωθυπουργός δήλωσε σήμερα ότι δεν θα την πείραζε να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, μετά την προβολή βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου διακρίνεται να χορεύει σε πάρτι.

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών, και συνεπώς, δεν έχω πρόβλημα να κάνω τεστ», δήλωσε στον Τύπο η Σάνα Μάριν σχετικά με το βίντεο από το πάρτι.

«Αυτά τα βίντεο είναι ιδιωτικά, μαγνητοσκοπήθηκαν σε ιδιωτικούς χώρους», πρόσθεσε η πρωθυπουργός. «Περνούσα μια βραδιά με φίλους», εξήγησε.

Ο τρόπος που χόρευε η Σάνα Μάριν επικρίθηκε από ορισμένους που έκριναν ανάρμοστη τη συμπεριφορά αυτή για μια πρωθυπουργό, ενώ άλλοι έκριναν ότι είχε δικαίωμα να διασκεδάσει με φίλους σε ένα ιδιωτικό πάρτι.

Πολύ αμφιλεγόμενες φήμες κυκλοφόρησαν επίσης σε σχέση με δηλώσεις που έγιναν από πρόσωπα που δεν κατονομάζονται για τις ναρκωτικές ουσίες.

Ο βουλευτής Μίκο Κάρνα του Κόμματος Κέντρου, το οποίο ανήκει στον κυβερνητικό συνασπισμό υπό την Μάριν, δήλωσε σήμερα σε μήνυμά του στο Twitter ότι «θα ήταν φρόνιμο» η πρωθυπουργός να υποβληθεί «οικειοθελώς σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών».

Η Σάνα Μάριν δήλωσε ότι είχε πιεί αλκοόλ σε εκείνο το πάρτι, διαψεύδοντας παράλληλα ότι είχε πάρει ναρκωτικά ή ότι ήταν μάρτυρας χρήσης ναρκωτικών από πρόσωπα που συμμετείχαν στο πάρτι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις