Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Καραμανδάνειο: Παύθηκε η Διευθύντρια της Παιδοψυχιατρικής μετά το "λουκέτο" στην Κλινική

Πάτρα- Καραμανδάνειο: Παύθηκε η Διευθύντ...

Οι τελευταίες εξελίξεις

Mετά το λουκέτο στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του Καραμανδανείου, o Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης πήγε σήμερα Πέμπτη στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών και κατέθεσε αναφορά ενημερώνοντάς την για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Επίσης, ο κ. Καρβέλης  προχώρησε σε διοικητική πράξη παύοντας από τα καθήκοντά της την διευθύντρια της Κλινικής, η οποία επίσης φέρεται να ήταν η πρώτη από τους γιατρούς που έλαβε αναρρωτική άδεια. Τη θέση της πήρε ο καθηγητής Ψυχιατρικής και Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Φίλιππος Γουρζής.

Οι αναρρωτικές άδειες των τεσσάρων από τους πέντε γιατρός που υπηρετούν στην Κλινική είχε ως αποτέλεσμα την περασμένη Παρασκευή να μην υπάρχει γιατρός να εφημερεύσει. Αυτό οδήγησε τη διοίκηση του νοσοκομείου στην αναγκαστική αναστολή των νοσηλειών. Το απόγευμα της ίδιας μέρας κλήθηκαν οι γονείς των τεσσάρων παιδιών που νοσηλεύονταν να πάνε να τα παραλάβουν, χωρίς ωστόσο  να έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία τους.

Μετά από τα παραπάνω, ο Γιάννης Καρβέλης έκανε αναφορά ζητώντας να ερευνηθεί το θέμα για να αποδοθούν ευθύνες, κάνοντας αναφορά στις ταυτόχρονες αναρρωτικές άδειες των παιδοψυχιάτρων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις