Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καταθέτει για τις παρακολουθήσεις ο Τάσος Τέλλογλου

Καταθέτει για τις παρακολουθήσεις ο Τάσο...

Είναι ο πρώτος που θα καταθέσει σήμερα στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου

Κλυδωνισμοί προκαλούνται από την υπόθεση της παρακολούθησης του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη. Ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου θα είναι ο πρώτος που θα καταθέσει σήμερα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο. Ο ίδιος, έφθασε λίγο μετά τις 12:00 στον Άρειο Πάγο, και αναμένεται να μιλήσει για όσα έχουν περιέλθει σε γνώση του για το θέμα.

Η έρευνα που διενεργεί ο επικεφαλής της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου αναφέρεται στο πώς έγινε γνωστό ότι συγκεκριμένα πρόσωπα ήταν σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ. Στις 16 Αυγούστου έχει κληθεί να καταθέσει ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης.

Σε υψηλούς τόνους η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου που επεσήμανε την άρνηση του προεδρου του ΠΑΣΟΚ να ενημερωθεί από τον νέο διοικητής της ΕΥΠ: “Ο κ. Ανδρουλάκης με καθημερινές δηλώσεις του, επιχειρεί την εργαλειοποίηση ενός, όντως, πολύ σημαντικού θέματος. Η κυβέρνηση δεν θα συνεχίσει αυτή τη στείρα ανταλλαγή δηλώσεων“, τονισε ο κ. Οικονομου.

Ο κ. Ανδρουλακης επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό και τον κάλεσε να δημοσιοποιήσει το λόγο της παρακολούθησής του. Ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπει σε συζήτηση με την ΕΥΠ και ότι δεν θα νομιμοποιήσει τις πρακτικές της κυβέρνησης συμμετέχοντας σε μια εξωθεσμική διαδικασία. Ζητεί να διαβιβαστεί το σύνολο του φακέλου στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Με ανάρτηση του ο Αλέξης Τσίπρας παρενέβη στο θέμα καλώντας τον πρωθυπουργό να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τα προσχήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις