Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κινητοποίηση στην Παραλία για το "Πράσινο Σημείο"

Πάτρα: Κινητοποίηση στην Παραλία για το ...

Στις 7.30 το απόγευμα

Στο… πόδι βρίσκονται οι κάτοικοι της Παραλίας εξαιτίας της εγκατάστασης Πράσινου Σημείου σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια τους, στις συνοικίες Μουρτά και Χαραλαμποπούλου, δίπλα από το Κοιμητήριο της περιοχής.

Στο σημείο που το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας με ομόφωνη απόφασή του ενέκρινε την εγκατάσταση του Πράσινου Σημείου οι κάτοικοι της περιοχής, σήμερα στις 7:30 το απόγευμα, θα στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα αντίδρασης, μέσα από την προγραμματισμένη συγκέντρωση- διαμαρτυρίας με στόχο την ανατροπή της απόφασης.

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, οι τοπικοί σύμβουλοι και οι κάτοικοι της περιοχής δίνουν σήμερα το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού τους σε μια προσπάθεια να μην γίνει μετατραπεί ο χαρακτηρισμένος χώρος για πλατεία σε…σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, καθώς εκτιμούν πως έτσι θα μετατραπεί το Πράσινο Σημείο.

Ανυποχώρητος είναι ο Δήμος Πατρέων καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επιμένει πως το Πράσινο Σημείο δεν σημαίνει Σταθμό Μεταμόρφωσης Απορριμμάτων απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς των κατοίκων αλλά και τους φόβους τους για υποβάθμιση της περιοχής τους.

Πηγή: Εφημερίδα Γνώμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις