Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Πώς θα κάνει ποδαρικό ο Αύγουστος

Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες ...

Αναλυτική πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Το βαρομετρικό χαμηλό από τα βόρεια - βορειοδυτικά Βαλκάνια μετατοπίζεται προς τα ανατολικά τμήματα και θα απασχολήσει και την περιοχή μας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Μάλιστα, θα δώσει αρκετές βροχές και καταιγίδες, ενώ σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη έχει ξεκινήσει ήδη αυτή η αστάθεια από τα βορειοδυτικά γεωγραφικά διαμερίσματα προς την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία.

Τη νύχτα σημειώθηκαν μπόρες και τοπικές καταιγίδες και τα φαινόμενα αυτά θα γενικευθούν προς τις απογευματινές ώρες με έμφαση τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Καθώς θα απομακρυνθεί αυτό το σύστημα κακοκαιρίας, θα δώσει άλλη μία ευκαιρία στις υψηλές πιέσεις από την κεντρική Ευρώπη να εξαπλωθούν και προς την περιοχή μας και σε συνδυασμό με τις χαμηλές πιέσεις προς τα νότια - νοτιοανατολικά τμήματα θα ενισχύσουν σημαντικά τους βοριάδες.

Παράλληλα, τα μελτέμια θα κυριαρχήσουν και τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, όπως τονίζει ο μετεωρολόγος. Στα ανατολικά και βόρεια η θερμοκρασία θα αγγίζει τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου ενώ περισσότερη ζέστη αναμένεται στα δυτικά ηπειρωτικά αλλά και το νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου ο υδράργυρος θα φτάσει τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις