Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωνσταντίνος Σκρέκας επισκέφθηκε το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ...

Ο κ. Σκρέκας παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις & προτάσεις των εταιρειών και του ΕΠΠ για την ενέργεια χαμηλού κόστους και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος

Τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, και κλιμάκιο του ΥΠΕΝ υποδέχθηκε, την Τρίτη 19 Ιουλίου, στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών (ΕΠΠ), o Πρόεδρος του ΕΠΠ, Βασίλειος Λουκόπουλος, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας στις εγκαταστάσεις του φορέα.

Στη συνάντηση με τον κ. Σκρέκα, τους συνεργάτες του και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, Αντώνη Κουνάβη που συνόδευε την αποστολή, συμμετείχε και το μέλος του Δ.Σ. του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών και CEO της εταιρείας MEAZON, κ. Στέλιος Κουτρουμπίνας. Στη συνέχεια, ο Υπουργός κ. Σκρέκας συνοδευόμενος  από τον κ. Λουκόπουλο, επισκέφθηκε φιλοξενούμενες εταιρείες του ΕΠΠ και συνομίλησε με την senior engineer της Advent Technologies Inc., κ. Αναστασία Κουτσομυτοπούλου, με τον ιδρυτή της εταιρείας AEIPLOUS, κ. Ευάγγελο Παπαδάκη, καθώς επίσης και με τον Διευθυντή του Ινστιτούτου Βιομηχανικών Συστημάτων, κ. Χρυσόστομο Στύλιο.

Το επίκεντρο των συζητήσεων αφορούσε ζητήματα διαχείρισης ενέργειας, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής ευθύνης, των αρμοδιοτήτων και πλάνων του ΥΠΕΝ, ενώ εξετάσθηκαν επιμέρους περιπτώσεις καινοτομίας και νέων τεχνολογιών που αναπτύσσονται από εταιρείες του τεχνολογικού οικοσυστήματος που φιλοξενούνται στο ΕΠΠ με στόχευση ένα «καθαρό» μέλλον για το περιβάλλον.

Ο κ. Σκρέκας όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις και προτάσεις των εταιρειών και του ΕΠΠ για την ενέργεια χαμηλού κόστους και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, αναφερόμενος, από μεριάς του, στη στρατηγική και τη μελλοντική στόχευση του Υπουργείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις