Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την Κυριακή 10/7 στην Άκολη εκδήλωση με θέμα «Επιστροφή στην άθληση- Επιστροφή στη ζωή»

Την Κυριακή 10/7 στην Άκολη εκδήλωση με ...

Θα περιλαμβάνει ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης/χορού με την υπόδειξη εθελοντών γυμναστών - Η σωματική & ψυχική υγεία των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, είπε ο Χ. Μπονάνος

Με κεντρικό μήνυμα, την επιστροφή του κόσμου στους χώρους άθλησης (γυμναστήρια, αθλητικοί σύλλογοι, κέντρα σωματικής ευεξίας, γήπεδα και πλατείες) η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την κοινότητα Ροδοδάφνης  διοργανώνουν αυτή την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022, εκδήλωση, με τίτλο "Summertime Fitness event- Επιστροφή στην άθληση- Επιστροφή στη ζωή" στην περιοχή «Μάτι» της παραλίας της Άκολης, δίπλα από το γήπεδο Volley.

Η εκδήλωση όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θα διαρκέσει 4 απογευματινές /βραδινές ώρες και θα περιλαμβάνει ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης/χορού (Pilates, FullBody, Fitness, Aerobic, Zumba) με την υπόδειξη εθελοντών γυμναστών που αφιλοκερδώς θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση και τη δωρεάν συμμετοχή των πολιτών σε αυτά.

Με ειδική μεθοδολογία και παιδαγωγική, σκοπός είναι η ύψιστη σωματική απόδοση στο αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι. Θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για τους συμπολίτες μας – ανεξαρτήτως ηλικίας- να γυμναστούν και να διασκεδάσουν , μαθαίνοντας τα οφέλη του αθλητισμού σε όλους τους τομείς.

Οι γυμναστές που εθελοντικά θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση - event, αφιερώνουν τη συμμετοχή τους στη μνήμη του Λάζου Μιχαλόπουλου, ενός ανθρώπου που για σχεδόν 30 χρόνια βοηθούσε από καρδιάς, με αξιοσημείωτη θέληση και προσφορά, να γυμναστούν οι συμπολίτες μας και παράλληλα με τη στάση του προωθούσε τα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας για τη συνολική υγεία.

Το πρόγραμμα της δράσης έχει αναλυτικά  ως εξής:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΑΜΑΛΙΑ ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΥ

18:45-19:30      ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ / ZUMBA

19:30-20:15      ΝΕΛΛΗ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ – ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / FULL BODY FITNESS

20:15-20:45      WELCOME (ΟΜΙΛΙΕΣ)

20:45-21:30      ΣΟΦΙΑ ΜΠΑΛΑΛΑ - ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΖΟΥΒΕΚΑ / AEROBIC

21:30-22:15      ΔΩΡΑ ΛΟΥΚΟΔΗΜΟΥ / PILATES.

«Η σωματική και ψυχική υγεία των πολιτών, αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αφού οι οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες της πανδημίας είχαν τεράστιο αντίκτυπο και στην ψυχική υγεία των ανθρώπων, και θα συνεχίσουν για πολύ καιρό μετά την πανδημία.

Η εκδήλωση θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για τους συμπολίτες μας – ανεξαρτήτως ηλικίας- να γυμναστούν και να διασκεδάσουν, μαθαίνοντας τα οφέλη του αθλητισμού σε όλους τους τομείς», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις