Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Στις 20 και 21/8 οι εκδηλώσεις του Πνευματικού Κέντρου Δίβρης

Στις 20 και 21/8 οι εκδηλώσεις του Πνευμ...

Επίκεντρο των φετινών εκδηλώσεων στην γραφική ορεινή Δίβρη είναι η επέτειος των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922

Ο κύβος ερρίφθη...και μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό και κατόπιν της διακαούς επιθυμίας ή και την σχεδόν πιεστική παράκληση συμπατριωτών και φίλων της Δίβρης, και παρά τις εγγενείς δυσκολίες, το Πνευματικό Κέντρο Δίβρης αποφάσισε να πραγματοποιήσει και φέτος τις Εκδηλώσεις του, το Σάββατο 20 Αυγούστου το απόγευμα (και ενδεχομένως & την Κυριακή 21 Αυγούστου το πρωί).

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εστάλη από τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Δίβρης, Σωτήρη Σωτηρόπουλο η κυρία εκδήλωση θα γίνει στον τόπο Αναψυχής "Πέτρινο Θεατράκι ΛΟΖΙΣΣΟΣ" (στο θεσπέσιο δάσος με υψόμετρο 1000 μ.) με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και ..."Δειπνοσοφιστική" προσφορά.

Πυρήνας των φετινών Εκδηλώσεων θα είναι η επέτειος των "100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή", με ομιλητή, διαπρεπή Πανεπιστημιακό Ιστορικό.

Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς.

Η Δίβρη είναι ιστορικό κεφαλοχώρι της Ηλεία, χτισμένο σε υψόμετρο (στα 900 μέτρα), στα Λάμπεια Όρη του Ερυμάνθου. Οι Πατρινοί συναντούν την Δίβρη πηγαίνοντας για Τρίπολη μέσω της «111» και είναι πραγματικά ένα πανέμορφο χωριό μέσα στο πράσινο με κοντά 500 μόνιμους κατοίκους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture