Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο αεροδρόμιο του Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου, τέσσερις αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα.
Ειδικότερα, οι αλλοδαποί μετέβησαν διαδοχικά στον Αερολιμένα Ακτίου και κάνοντας χρήση πλαστογραφημένων ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία. Επισημαίνεται ότι, στην πρώτη περίπτωση ένα ζευγάρι αλλοδαπών συνόδευε τα τρία ανήλικα τέκνα τους, ενώ στη δεύτερη περίπτωση δυο αδέλφια συνόδευαν τα δυο ανήλικα επίσης αδέλφια τους, για τα οποία επέδειξανεπίσης πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατά τον διαβατηριακό έλεγχο.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων θα υποβληθούνστον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, ενώ κατασχέθηκαν όλα τα πλαστά
ταξιδιωτικά έγγραφα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










