Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CAR

/

Formula 1: Τρομακτικό ατύχημα στην εκκίνηση του Silverstone -Αναποδογύρισε η Alfa Romeo του Zhou

Formula 1: Τρομακτικό ατύχημα στην εκκίν...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Διεκόπη στην εκκίνηση πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος το γκραν πρι της Formula 1 του Silvesrtone ύστερα από ένα απόλυτα τρομακτικό ατύχημα.

Αρκετά μονοθέσια στο μέσο του γκριντ συγκρούστηκαν με σοβαρότερα όλων να την πληρώνει ο Zhou, ο Κινέζος της Alfa Romeo, το μονοθέσιο του οποίου τούμπαρε και σύρθηκε στο χαλίκι στην αμμοπαγίδα ανάποδα και κατέληξε ανάμεσα στις μπαριέρες και στο συρμπατόπλεγμα στη βάση της κερκίδας. Το Halo για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε σωτήριο, έσωσε τη ζωή του οδηγού ο οποίος είναι καλά, μιλάει όπως ενημέρωσαν πριν λίγο και υποβάλλεται σε εξετάσεις στο ιατρικό κέντρο του σιρκουί. Από το μονοθέσιο βγήκε έχοντας τις αισθήσεις του.

Όπως φαίνεται από την κάμερα στο μονοθέσιο της Alpha Tauri του Pierre Gasly, ο Γάλλος βρίσκεται ανάμεσα στην Alfa Romeo του Ζhοu και την Mercedes του George Russell.
Φαίνεται πως ο Gasly δεν προλαβαίνει να φρενάρει και ο μπροστινός δεξιά τροχός του μονοθεσίου του βρίσκει τον πίσω αριστερά του Russell. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο ο Βρετανός και να χτυπήσει με τον μπροστά αριστερό τροχό τον πίσω δεξιά τροχό του μονοθεσίου του Ζhοu. Στη συνέχεια το μονοθέσιο του Russell χτύπησε με την αριστερή του πλευρά, αυτό του Ζyou με αποτέλεσμα η Alfa Romeo του Κινέζου να ανατραπεί και να συρθεί ανάποδα από την πίστα στην αμμοπαγίδα, να σηκωθεί στον αέρα, να περάσει τα προστατευτικά ελαστικά και να καταλήξει στα συρματοπλέγματα στη βάση της κερκίδας.

Σίγουρα εκτός έχουν βγεί Alexander Albon, George Russell, Esteban Ocon, Tsunoda και Zhou. Οι 4 πρώτοι βγήκαν από τα μονοθέσιά τους ή οδήγησαν μόνοι τους στα pits. Μετά από ώρα δόθηκε εικόνα από το μονοθέσιο του Zhou και εικόνα για το πώς έγινε το ατύχημα. 

Διαβάστε περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports