Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η νέα ταινία του Thor - Κρις Χέμσγουορθ κάνει πρεμιέρα 7 Ιουλίου στη χώρα μας

Η νέα ταινία του Thor - Κρις Χέμσγουορθ ...

Θα την δούμε και στην Πάτρα - Τον τρομακτικό κακό υποδύεται ο Κρίστιαν Μπέιλ, τον Δία ο Ράσελ Κρόου ενώ επιστρέφει η Νάταλι Πόρτμαν ως η αγαπημένη του Θορ, Τζέιν

Μαζί με την έξοδο του στις Αμερικάνικες αίθουσες αναμένουμε και στη χώρα μας στις 7 Ιουλίου 2022 το 4ο «Thor» με τίτλο «Τhor: Love and Thunder» με πρωταγωνιστή και πάλι στον κεντρικό ρόλο του αγαπημένου υπερήρωα, τον Κρις Χέμσγουορθ αλλά και πλάι του ξανά όπως και στην πρώτη & στη δεύτερη ταινία, την Νάταλι Πόρτμαν.

To 1ο «Τhor» σε σκηνοθεσία του Κένεθ Μπράνα είχε κάνει παγκόσμιες εισπράξεις 450 εκατ. δολαρίων, το 2011. Ακολούθησε το ακόμα πιο επιτυχημένο «Thor: The Dark World» το 2013 σε σκηνοθεσία Alan Taylor που έκανε παγκόσμιες εισπράξεις της τάξης των 645 εκατ. δολαρίων και το «Thor: Ragnarok» το 2017 σε σκηνοθεσία Taika Waititi όπου συμπρωταγωνιστούσε και η Κέιτ Μπλάνσετ, με εισπράξεις 854 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πήχυς λοιπόν για τη νέα ταινία των Marvel Studios «Thor: Love and Thunder» είναι ψηλά, ωστόσο από το τρέιλερ και τις πρώτες ενθουσιώδεις αντιδράσεις, φαίνεται πως η ταινία θα έχει επιτυχία. Το νέο φιλμ βρίσκει τον Θεό του Κεραυνού (Chris Hemsworth) σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι αναζήτησης της εσωτερικής του γαλήνης. Η απόσυρση του Θορ, όμως, διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο γνωστό ως Γκορ, ο Θεός Σφαγέας (στο ρόλο ο βραβευμένος με Όσκαρ Christian Bale), που θέλει να αφανίσει τους θεούς. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Θορ ζητά τη βοήθεια της Valkyrie (Tessa Thompson), του Korg (Taika Waititi) και της πρώην του, Τζέιν Φόστερ (Natalie Portman), η οποία, προς έκπληξη του Θορ, χειρίζεται ανεξήγητα εξίσου καλά με το Θορ το μαγικό του σφυρί, το  Mjolnir. Μαζί ξεκινάνε για μια κοσμική περιπέτεια για να ανακαλύψουν την πηγή της εκδικητικής μανίας του Θεού Σφαγέα και να τον σταματήσουν προτού είναι αργά. 

Η σκηνοθεσία και στο νέο φιλμ του Thor είναι του Taika Waititi.

Παραγωγή: Kevin Feige και Brad Winderbaum.

Όπως διαβάσαμε στο σχετικό δελτίο Τύπου, ο 46χρονος Νεοζηλανδός Taika Waititi (Thor: Ragnarok) σκηνοθετεί με χιούμορ και αυτοσαρκασμό την επιστροφή του Θορ στην τέταρτη ταινία του, όπου ανακτά τις δυνάμεις και το παρουσιαστικό του για να σταματήσει μια φονική απειλή.

Ο καταξιωμένος στον ρόλο του Θεού του Κεραυνού Chris Hemsworth αναζωπυρώνει το πάθος του για την παλιά του αγαπημένη Natalie Portman, που έχει πάρει τη ζωή και το σφυρί στα χέρια της ως Mighty Thor, ενώ ο Christian Bale ενσαρκώνει ιδανικά τον τρομακτικό Γκορ, τον Θεό Σφαγέα και ο βραβευμένος με Όσκαρ, Russel Crowe δίνει ρεσιτάλ σε μια ξεκαρδιστική εκδοχή του Δία.

Μια σπαρταριστή, σπιρτόζα και θεαματική γαλαξιακή περιπέτεια που στολίζει το MCU με τις εκπλήξεις της και την κωμική της διάθεση. Ο Θορ λοιπόν (Chris Hemsworth) διανύει μια περίοδο πολύ διαφορετική σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη στο παρελθόν: αυτή τη φορά αναζητά την εσωτερική γαλήνη. Η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό φονιά γνωστό ως Γκορ με τρομακτική όψη (Christian Bale), ο οποίος επιδιώκει την εξαφάνιση των Θεών.

Η διάρκεια της θεαματικής ταινίας είναι 119 λεπτά και την αναμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Να θυμίσουμε πως ο Taika Waititi έκανε το σκηνοθετικό ντεμπούτο του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel το 2017 με την ταινία «Thor: Ragnarok», μια κωμική, γαλαξιακή περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Chris Hemsworth στον ρόλο του Θεού του Κεραυνού.

«Δεν πιστεύω ότι είναι τραβηγμένο να περιμένουμε αλλαγές στον χαρακτήρα του Θορ» λέει ο Waititi. «Κυκλοφορεί εδώ και καιρό, οπότε έχει χρόνο να περάσει από διαφορετικές φάσεις. Χάρηκα όταν με ενημέρωσαν πόσο καλά πήγαιναν οι δοκιμαστικές προβολές του Ragnarok και ένιωσα περήφανος που κατάφερα να επινοήσω εκ νέου αυτόν τον χαρακτήρα με έναν τρόπο που έκανε την ταινία επιτυχημένη και τους θεατές να θέλουν να τον βλέπουν ξανά και ξανά».

Από το 2011, ο Θορ – Thor έχει εμφανιστεί σε 7 ταινίες της Mάρβελ και έχει πρωταγωνιστήσει σε 4. Για τους θεατές ανά τον κόσμο, ο 38χρονος Chris Hemsworth από την Μελβούρνη της Αυστραλίας είναι ο Θορ, ενώ ο ίδιος νιώθει την ανάγκη να εξερευνήσει και να εξελίξει τον ρόλο ολοένα και περισσότερο. «Ο ρόλος έχει μεγάλο φορτίο» παραδέχεται ο Hemsworth. «Ο Θορ είναι ο μόνος χαρακτήρας που έχει τη δική του τέταρτη ταινία, μέχρι τώρα, οπότε ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε αυτόν τον χαρακτήρα», είπε.

Τέλος στο διαφημιστικό τρέιλερ υπάρχει και μία σύντομη γυμνή εμφάνιση του Thor που προκαλεί λιποθυμίες στον γυναικείο πληθυσμό της ταινίας!

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture