Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Επιστρέφει μετά από 27 χρόνια στις αίθουσες η ταινία "Οι Γέφυρες του Μάντισον"

Επιστρέφει μετά από 27 χρόνια στις αίθου...

Το τρέιλερ ήδη προβάλλεται στα Odeon Veso Mare στην Πάτρα

Θα ξαναπροβληθεί το φετινό καλοκαίρι σε διανομή της Tanweer, το Αμερικανικό ρομαντικό δράμα «Οι Γέφυρες του Μάντισον - The Bridges of Madison County» που είχε σκηνοθετήσει το 1995 ο Κλιντ Ίστγουντ και είχε επίσης πρωταγωνιστήσει μαζί και με την εξαιρετική όπως πάντα Μέριλ Στριπ, η οποία στα Όσκαρ του 1996 προτάθηκε για το βραβείο Όσκαρ καλύτερου α’ γυναικείου ρόλου. Το διαφημιστικό τρέιλερ της όμορφης αυτής ταινίας προβάλλεται ήδη στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων ενόψει της επαναπροβολής της συγκινητικής αυτής κινηματογραφικής δημιουργίας στις 18 Αυγούστου 2022.  

«Οι Γέφυρες του Μάντισον» είναι μία κλασική ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστές τους Κλιντ Ίστγουντ και Μέριλ Στριπ και το φιλμ που είχε εμπορική επιτυχία με 182 εκατ. δολάρια εισπράξεις, επανακυκλοφορεί στις 18 Αυγούστου στους Ελληνικούς κινηματογράφους.

Η ταινία έχει βασιστεί στο ομώνυμο μυθιστόρημα μπεστ σέλερ του 1992 του Ρόμπερτ Τζέιμς Γουόλερ. Τη σεναριακή διασκευή έκανε ο Richard LaGravenese, ο οποίος δούλεψε και το σενάριο και προσαρμογή και του «Γητευτή των αλόγων» του Νίκολας Έβανς το 1998 που σκηνοθέτησε με επιτυχία ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Η ταινία «Οι Γέφυρες του Μάντισον» θεωρείται μία απέραντα τρυφερή και συγκινητική ιστορία δύο ώριμων ανθρώπων, με πλαίσιο τις παλιές σκεπαστές γέφυρες της κομητείας του Μάντισον, στην Αιόβα. Ο Ρόμπερτ Κινκάιντ, πενήντα δύο χρονών, φωτογράφος, συνεργάτης του "Νάσιοναλ Τζεογκράφικ", άνθρωπος παράξενος, σχεδόν μυστικιστής, ταξιδευτής στις ασιατικές ερήμους, στους μακρινούς ποταμούς και στις αρχαίες πόλεις, απόλυτα αφοσιωμένος στο επάγγελμά του, δεν νιώθει να βρίσκεται σε αρμονία με την εποχή του. Η Φραντζέσκα Τζόνσον, σαράντα πέντε χρονών, γυναίκα αγρότη, άλλοτε νυφούλα πολέμου από την Ιταλία, ζει τώρα σ' ένα αγρόκτημα της Αιόβα, με θολές αναμνήσεις από τα όνειρα της κοριτσίστικης ηλικίας της. Είναι και οι δύο σχετικά ευχαριστημένοι από τη ζωή τους.

Όταν όμως ο Ρόμπερτ Κινκάιντ, μέσα στη ζέστη και στη σκόνη ενός καλοκαιριού της Αιόβα, στρίβει το φορτηγάκι του στο δρομάκι του αγροκτήματός της για να ζητήσει πληροφορίες, ο κόσμος γυρίζει ανάποδα γι' αυτούς, οι ψευδαισθήσεις τους διαλύονται στη στιγμή και ζουν μαζί έναν έρωτα σπάνιας και συνταρακτικής ομορφιάς, από αυτούς που σφραγίζουν για πάντα μια ζωή...

Μια φλογερή και βαθιά εμπειρία, ένα βιβλίο που αγαπήθηκε απ' τους αναγνώστες σ' όλο τον κόσμο και μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία και στον κινηματογράφο.

Οι σινεφίλ αναμένουν να απολαύσουν ξανά την όμορφη αυτή ταινία.  

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture