Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 7 Ιουλίου 2022 έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες το φιλμ "Thor: Love and Thunder"

Στις 7 Ιουλίου 2022 έρχεται στις Ελληνικ...

Από το στούντιο της Μάρβελ - Πρόκειται για τη νέα περιπέτεια με κεντρικό υπερήρωα τον Thor που τον υποδύεται και πάλι ο 38χρονος σταρ Chris Hemsworth

Το διαφημιστικό teaser τρέιλερ της νέας ταινίας των Marvel Studios «Thor: Love and Thunder» που είναι και η νέα περιπέτεια του αγαπημένου υπερήρωα Thor, προβάλλεται ήδη στα Odeon Veso Mare στην Πάτρα και πραγματικά μας προδιαθέτει ιδιαίτερα θετικά για την συγκεκριμένη ταινία. Το νέο αυτό φιλμ (η 4η περιπέτεια με επίκεντρο τον Thor) βρίσκει τον Θεό του Κεραυνού (στο ρόλο και πάλι ο γοητευτικός Chris Hemsworth) σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι αναζήτησης της εσωτερικής του γαλήνης.

Η απόσυρση του Θορ, όμως, διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο γνωστό ως Γκορ, ο Θεός Σφαγέας (τον υποδύεται ο Christian Bale), που θέλει να αφανίσει τους θεούς. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Θορ ζητά τη βοήθεια της Valkyrie (Tessa Thompson), του Korg (Taika Waititi) και της πρώην του, Τζέιν Φόστερ (Natalie Portman), η οποία, προς έκπληξη του Θορ, χειρίζεται ανεξήγητα εξίσου καλά με το Θορ το μαγικό του σφυρί, το  Mjolnir. Μαζί ξεκινάνε για μια κοσμική περιπέτεια για να ανακαλύψουν την πηγή της εκδικητικής μανίας του Θεού Σφαγέα και να τον σταματήσουν προτού είναι αργά. 

Στο τρέιλερ της νέας ταινίας είδαμε πως στην καινούρια περιπέτεια του Thor, παίζει και ο Chris Pratt, ο αγαπημένος Peter Quill / Star-Lord από τους «Guardians of the Galaxy» της Μάρβελ.

Το «Thor: Love and Thunder» όπως διαβάσαμε είναι σίκουελ του «Thor: Ragnarok» που είχε σκηνοθετήσει ο Τάικα Γουατίτι το 2017 & είχε κάνει εισπράξεις 854 εκατ. δολαρίων, και συνολικά θα είναι το 29ο φιλμ στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Cinematic Universe (MCU). Η πρώτη ταινία «Thor» είχε προβληθεί το 2011 και ακολούθησε το «Thor: The Dark World» το2013.

Τη νέα ταινία σκηνοθετεί επίσης ο Taika Waititi που επίσης παίζει.

Παραγωγή: Kevin Feige και Brad Winderbaum.

Όσο για το πότε η ταινία θα κάνει πρεμιέρα, αναμείνατε την στις 7 Ιουλίου 2022 σε διανομή της Feelgood, ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture