Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς μίλησε για την ήττα του από τον Γουίλ Σμιθ τη βραδιά των Όσκαρ

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς μίλησε για την ...

Ο 45χρονος Βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς έφερε το πολυσύμπαν - multiverse στη σκηνή του Saturday Night Live & ήταν αφοπλιστικός

Ο 45χρονος Βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς που ήταν υποψήφιος φέτος για το Όσκαρ καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην «Εξουσία του σκύλου» της Νεοζηλανδής Τζέιν Κάμπιον, έφερε το πολυσύμπαν - multiverse στη σκηνή του Saturday Night Live.

Αναλαμβάνοντας χρέη οικοδεσπότη στο επεισόδιο του Σαββάτου με τη βοήθεια των Arcade Fire, ο πρωταγωνιστής του νέου φιλμ της Μάρβελ με τίτλο «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», χρησιμοποίησε τον εναρκτήριο μονόλογό του για να συζητήσει πώς οι σεναριογράφοι του βραδινού σόου του πρότειναν να κάνει σχόλια, τα οποία συνδέονται με την πιο πρόσφατη ταινία του.

«Λατρεύω τον τύπο, μου αρέσει να υποδύομαι τον χαρακτήρα του Dr. Strange. Η ταινία πάει πολύ καλά, αλλά έχω παίξει και σε άλλες» ανέφερε.

Ο Κάμπερμπατς υποστήριξε ότι έπαιξε και σε άλλες ταινίες όπως το Οσκαρικό «The Power of Dog – Η Εξουσία του σκύλου» που τιμήθηκε με το Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας. Ο παραγωγός και σεναριογράφος του SNL Λορν Μάικλς του είπε: «Κανείς δεν το είδε».

«Είπα: “ Άντε, φίλε, ήμουν υποψήφιος για Όσκαρ γι' αυτό. Δεν κέρδισα. Με κέρδισε ή χτύπησε (beat) ο Γουίλ Σμιθ» τόνισε αστειευόμενος, κάνοντας αναφορά στο περιβόητο χαστούκι του Σμιθ στον Κρις Ροκ. «Όχι έτσι. Όχι σωματικά» ανέφερε ο Άγγλος ηθοποιός.

Ο Κάμπερμπατς όπως προείπαμε, είχε προταθεί για το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, αλλά το βραβείο κέρδισε ο Γουίλ Σμιθ για την ερμηνεία του στην ταινία «King Richard», λίγα λεπτά μετά το χαστούκι.

Ο γοητευτικός Άγγλος ηθοποιός είπε ότι ήταν μεγάλη τιμή που παρουσίασε το επεισόδιο του SNL για την Ημέρα της Μητέρας και αφιέρωσε χρόνο για να ευχαριστήσει τη μητέρα και τη σύζυγό του. Έκανε επίσης αναφορά στον χαρακτήρα του Dr. Strange που υποδύεται στη νέα ταινία της Marvel που ξεκίνησε εντυπωσιακά στα ταμεία των ΗΠΑ και του υπόλοιπου κόσμου (παίζεται και στη χώρα μας και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare).

Πιο συγκεκριμένα στο Αμερικάνικο boxoffice, το τριήμερο της πρεμιέρας του, 6-8/5/2022 το φιλμ «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» σε σκηνοθεσία Σαμ Ράιμι, έκανε εισπράξεις 185 εκατ. δολαρίων συν ακόμη 265 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Να προσθέσουμε πως μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να δούμε στα Ελληνικά θερινά σινεμά, μία ακόμη ταινία όπου πρωταγωνιστεί ο Κάμπερμπατς, το “The Electrical Life of Louis Wain” σε σκηνοθεσία Ουίλ Σαρπ όπου συμπρωταγωνιστούν η Κλερ Φόι και ο Τάικα Γουαιτίτι.

*Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight