Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Κρίστιαν Μπέιλ: Θα έπαιζα ξανά τον Μπάτμαν μόνο αν…

Κρίστιαν Μπέιλ: Θα έπαιζα ξανά τον Μπάτμ...

O Άγγλος ηθοποιός τόνισε ότι θα ήθελε να επαναλάβει τον ρόλο, υπό μια προϋπόθεση

Ο Κρίστιαν Μπέιλ αποκάλυψε τη μοναδική προϋπόθεση που θα μπορούσε να τον πείσει να υποδυθεί τον Μπάτμαν σε ταινία για τέταρτη φορά.

Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε ήδη ως Άνθρωπος Νυχτερίδα στην τριλογία του Βρετανού σκηνοθέτη Christopher Nolan: Batman Begins (2005), The Dark Knight (2008) και The Dark Knight Rises (2012). Οι απίστευτα επιτυχημένες ταινίες σηματοδοτούν την έναρξη μιας πιο σκληρής, πιο ρεαλιστικής εποχής φιλμ υπερηρώων.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός τόνισε ότι «κανείς δεν ανέφερε ποτέ» τέταρτη ταινία της σειράς Batman, παρ’ ότι οι δύο τελευταίες ταινίες είχαν εισπράξεις πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office.

O Άγγλος ηθοποιός τόνισε ότι θα ήθελε να επαναλάβει τον ρόλο, υπό την προϋπόθεση ότι θα του το ζητούσε ο Νόλαν.

«Είχα μια συμφωνία με τον Κρις Νόλαν» είπε ο Μπέιλ σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Είπαμε: «Kοίτα. Ας κάνουμε τρεις ταινίες, αν είμαστε αρκετά τυχεροί να τις κάνουμε. Και μετά ας φύγουμε. Ας μην μείνουμε πολύ»» ανέφερε.

«Στο μυαλό μου, θα σήμαινε κάτι αν ο Κρις Νόλαν έλεγε ποτέ: «Ξέρετε, έχω άλλη μια ιστορία να πω. Και αν ήθελε να πει αυτή την ιστορία μαζί μου, θα δεχόμουν»» εξήγησε ο Κρίστιαν Μπέιλ

Ο ηθοποιός αποσαφήνισε ότι οποιεσδήποτε φήμες ότι απέρριψε προτάσεις για να επαναλάβει τον ρόλο είναι ψευδείς.

«Περιστασιακά, οι άνθρωποι μου λένε: «Ω, άκουσα ότι σε πλησίασαν και σου πρόσφεραν όλα αυτά» αποκάλυψε. «Και λέω: «Αυτό είναι είδηση για μένα. Κανείς δεν το είπε ποτέ αυτό»» είπε ο Μπέιλ στο ScreenRant.

Ο ηθοποιός πρόκειται να επιστρέψει στον κόσμο των κόμικ ως ο κακός Gorr the God Butcher (Γκορ ο Σφαγέας των Θεών) στη νέα ταινία της Marvel «Thor: Love and Thunder».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture