Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σε δημοπρασία θα πωληθεί το πιάνο του Τζορτζ Μάικλ

Σε δημοπρασία θα πωληθεί το πιάνο του Τζορτζ Μάικλ

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί ζωντανά την 1η Ιουλίου στην τελετή απονομής των O2 Silver Clef Awards

Το ίδρυμα που διαχειρίζεται την περιουσία του Τζορτζ Μάικλ ανακοίνωσε ότι θα δημοπρατήσει το προσωπικό πιάνο του εκλιπόντος τραγουδιστή, συνθέτη και μουσικού παραγωγού για να βοηθήσει τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική οργάνωση μουσικοθεραπείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Nordoff Robbins.

Το μουσικό όργανο, πιάνο με ουρά Bechstein ήταν στην οικία του τραγουδιστή στο προάστια Χάιγκεϊτ του Λονδίνου. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί ζωντανά την 1η Ιουλίου στην τελετή απονομής των O2 Silver Clef Awards, αλλά μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση μέσω διαδικτύου οι θαυμαστές του Τζορτζ Μάικλ σε όλο τον κόσμο και να υποβάλουν προσφορά για ένα από τα πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία του σούπερ σταρ.

 Στο πλαίσιο της δημοπρασίας, ο πιανίστας Ντέρεκ Παραβιτσίνι θα παρουσιάσει ένα από τα τραγούδια του Τζορτζ Μάικλ στο πιάνο. Η οργάνωση Nordoff Robbins ιδρύθηκε από τον πιανίστα Πολ Νόρντοφ και τον δάσκαλο ειδικής αγωγής Κλάιβ Ρόμπινς πριν από 50 χρόνια. Η δράση της είναι επικεντρωμένη στην παροχή μουσικοθεραπείας σε άτομα με ασθένειες, αναπηρία ή σε απομόνωση. Το 2018 πραγματοποίησε περισσότερες από 44.000 συνεδρίες μουσικοθεραπείας.

Η Σάντρα Σέμπρι, διευθύνουσα σύμβουλος της Nordoff Robbins δήλωσε: «Η κληρονομιά του Τζορτζ Μάικλ είναι τεράστια - όχι μόνο όσον αφορά τη συνεισφορά του στη μουσική, αλλά και την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του όσον αφορά την παροχή βοήθειας». Το 1989, ο τραγουδιστής τιμήθηκε με το εμβληματικό βραβείο Silver Clef του Nordoff Robbins για την εξαιρετική συνεισφορά του στη μουσική του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight