Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αττική - Μάνδρα: Αντιδήμαρχος χτύπησε γυναίκα αντιδήμαρχο και την έστειλε στο νοσοκομείο

Αττική - Μάνδρα: Αντιδήμαρχος χτύπησε γυ...

«Ήταν ένα ατυχές περιστατικό για το οποίο δεν αισθανόμαστε υπερήφανοι», δήλωσε ο Δήμαρχος

Αντιδήμαρχος του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας γρονθοκόπησε μια άλλη γυναίκα αντιδήμαρχο και την έστειλε στο νοσοκομείο από τα χτυπήματα.

Σύμφωνα με το dytikesmaties.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στο δημαρχείο του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, όταν αντιδήμαρχος επιτέθηκε και γρονθοκόπησε την αντιδήμαρχο Οικονομικών, ενώ βρίσκονταν στο γραφείο του γενικού γραμματέα. Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια του γενικού γραμματέα και του διευθυντή του Δήμου και είχε ως αποτέλεσμα η αντιδήμαρχος να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων».

Σύμφωνα με πληροφορίες » κατέθεσε μήνυση στον θύτη. Ακολούθησε επιστολή παραίτησης του αντιδημάρχου που επιτέθηκε, αναφέροντας πως το κάνει για «προσωπικούς λόγους» και χωρίς να κάνει αναφορά στο περιστατικό. Ο δήμαρχος Χρήστος Στάθης μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε την αποπομπή του αντιδημάρχου από τα καθήκοντά του και στις 23 Ιουνίου (την ίδια δηλαδή ημέρα με την παραίτηση), εκδόθηκε σχετική απόφαση.

Στην απόφαση γίνονται γνωστά ότι: «άσκησε σωματική βία στην Αντιδήμαρχο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, ο οποίος πιστοποιείται από ιατρικές γνωματεύσεις του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας και του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά. Το γεγονός ότι τέτοιες συμπεριφορές αντιτίθενται πλήρως στις αρχές και στις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, καθώς θεωρούμε ότι οι κατέχοντες δημόσια αξιώματα οφείλουν με τη συμπεριφορά τους όχι μόνο να κοσμούν αυτά, αλλά και να είναι παράδειγμα προς τρίτους».

Ο δήμαρχος Χρήστος Στάθης δήλωσε στο dytikesmaties.gr υποστήριξε ότι «ήταν ένα ατυχές περιστατικό για το οποίο δεν αισθανόμαστε υπερήφανοι».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις