Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Δεν ξανάγινε! Επέλαση γνωστών καλλιτεχνών μέσα σε 2 εβδομάδες

Πάτρα: Δεν ξανάγινε! Επέλαση γνωστών καλ...
Μαρτάτος Tάκης

Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε Βανδή, Μαρινέλλα, Θεοδωρίδου, Μαραβέγια, Μαζωνάκη, Πάολα, Melisses, κ.α.

Σε ποια συναυλία πραγματικά να πρωτοπάει κανείς μέσα στις επόμενες δυόμιση εβδομάδες στην Πάτρα. Αυτό αναρωτηθήκαμε βλέποντας τα διαφημιστικά πόστερ που έχουν τοποθετηθεί στην πόλη και διαφημίζουν τον ερχομό μεγάλων και γνωστών ονομάτων για live μουσικές εμφανίσεις. Πραγματικά δεν θυμόμαστε να είχαμε ξανά μία τέτοια πληθώρα καλλιτεχνών σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και όπως αντιλαμβάνεστε το ίδιο θα ισχύσει εκτός απροόπτου (βλέπε covid 19) όλη την φετινή καλοκαιρινή περίοδο. Το πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2022 του Δήμου που ξεκινά και επισήμως αυτό το Σάββατο θα έχει σχεδόν μέρα παρά μέρα έως τις 3 Αυγούστου εκδηλώσεις (κυρίως θεατρικές) ενώ θα ξαναρχίσει την 1η Σεπτεμβρίου αναμένοντας φυσικά στις 13/9 την μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον αξέχαστο λαϊκό ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Για την ώρα έχουμε την άφιξη της δημοφιλούς Δέσποινας Βανδή και μαζί και τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους την Δευτέρα 27/6 στις 21.15 στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Ο τίτλος της θερινής μουσικής τους περιοδείας είναι «Ένα Καλοκαίρι Διαδρομή» και όπως είδαμε, ήδη κυκλοφορούν φυλλάδια σε γνωστά καταστήματα όπως σούπερ μάρκετ και κατάστημα καλλυντικών που προσκομίζοντας τα κάποιος θα αγοράσει σε ειδική προσφορά το εισιτήριο για 15 ευρώ.

Μετά την Δέσποινα Βανδή θα έχουμε την άφιξη του Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος έχει το δικό του, ένθερμο, πιστό κοινό, την 1η Ιουλίου 2022 στα Παλαιά Σφαγεία στην Ακτή Δυμαίων, ενώ το ίδιο βράδυ με την Βανδή, τη Δευτέρα 27/6 θα είναι στην Πάτρα και ο εκλεκτός Λαρισαίος τραγουδοποιός Θανάσης Παπακωνσταντίνου στις 21.00, στο Royal – παλαιό Πτωχοκομείο, στον υπαίθριο χώρο, στην Ακτή Δυμαίων με τα εισιτήρια να κοστίζουν στην προπώληση 15 ευρώ. Στο Royal - παλαιό Πτωχοκομείο θα έρθει και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο ράπερ από την Ξάνθη, Bloody Hawk στις 28/6.

Στις 4 Ιουλίου 2022 καταφθάνουν στο γήπεδο της Παναχαϊκής δύο πολύ αγαπητές καλλιτέχνιδες, η αγέραστη Μαρινέλλα με την τόσο σπουδαία μουσική διαδρομή της και την αψεγάδιαστη φωνή της και μαζί της η Νατάσα Θεοδωρίδου με το πρόγραμμα τους να τιτλοφορείται «Πάλι Μαζί». Το live τους θα ξεκινήσει στις 21.30 και τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ.

Χωρίς να πάρουν σχεδόν ανάσα οι μουσικόφιλοι θα υποδεχθούν μόλις 2 μέρες μετά στη Πάτρα, στις 6 Ιουλίου 2022 τον Γιώργο Μαζωνάκη (ήδη τα «μεγαλειώδη πόστερ έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της Πάτρας) που θα εμφανιστεί στο Παμπελοποννησιακό και μας καλεί να «Μαζωχτούμε». Μάλιστα απ’ όσο είδαμε και στο διαφημιστικό τρέιλερ στην τηλεόραση, οι συναυλίες του Μαζωνάκη (το κομμάτι του «Ώρες μικρές» που είναι πράγματι από τα καλύτερα του, «σκίζει») έχουν και κοινωνικό πρόσημο καθώς στηρίζουν τον «Άλλο Άνθρωπο» που είναι Κοινωνική Κουζίνα που προσφέρει Δωρεάν Φαγητό για όλους.

Μετά τη «Μάζωξη» που προμηνύεται να γίνει στο Παμπελοποννησιακό στάδιο για τον Μαζωνάκη που μην ξεχνάμε πως ξεκίνησε την καριέρα του από την Πάτρα στις αρχές του ’90, ακολουθούν στο γήπεδο της Παναχαϊκής οι Melisses με τον τόσο δημοφιλή και αγαπητό frontman τους, Χρήστο Μάστορα που είναι και κριτής στο φετινό X Factor στο Mega. Όπως είδαμε από το διαφημιστικό μπάνερ τους, η συναυλία της μπάντας Μέλισσες είναι προγραμματισμένη για τις 13 Ιουλίου 2022!

Μέσα σ’ όλα αυτά είδαμε πως στην Πάτρα εμφανίζεται και η Μελίνα Ασλανίδου στο Θερινό Χάραμα στα Βραχνέικα με μία μουσική παράσταση σε σκηνοθετική επιμέλεια του Νίκου Σούλη που επιμελείται ο μαέστρος Παναγιώτης Πετρίδης ενώ αυτό το Σάββατο 25/6 στο Volcano στο Δρέπανο θα εμφανιστούν η Πάολα, ο Αναστάσιος Ράμμος και η Χριστίνα Σάλτη.

Επίσης από την Παρασκευή 24 Ιουνίου ξεκινά και δίνει το ραντεβού του με το κοινό της Πάτρας στο καλοκαιρινό Metropolis Live, ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος.

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και τη συναυλία – αφιέρωμα στον αξέχαστο Πατρινό ρεμπέτη Μπάμπη Γκολέ το Σάββατο 2/7 στο Θερινό Δημοτικό θέατρο του Δήμου Πατρέων στο Παμπελοποννησιακό, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2022 αλλά και το 3ήμερο της Τζαζ για τους λάτρεις του είδους που είναι πολλοί, στις 7 με 9 Ιουλίου 2022 στα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία στην Ακτή Δυμαίων και μεταξύ των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν είναι και η ταλαντούχα Αγγελική Τουμπανάκη (στις 7/7) που έλκει και την καταγωγή της από τα μέρη μας.

Τέλος να πούμε πως οι πρώτες συναυλίες που έγιναν στην Πάτρα πήγαν αρκετά καλά όπως της Άννας Βίσση, του Σωκράτη Μάλαμα και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου ενώ στο live του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα έγινε αναμενόμενα χαμός από προσέλευση κόσμου (ακούστηκε για κοντά 8.000 κόσμο) στο γήπεδο της Παναχαϊκής τη Δευτέρα 20/6 το βράδυ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight