Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Must see: Ο performer του αλλόκοτου χοροθεάτρου Ευρυπίδης Λασκαρίδης στη Μικρή Επίδαυρο

Must see: Ο performer του αλλόκοτου χορο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Για όσους αρέσκονται στα ξεχωριστά θεάματα με το στοιχείο της έκπληξης και βέβαια υποστηρίζουν την καλλιτεχνική πρωτοπορία στο συγκεκριμένο χώρο

Αντιπροσωπεύοντας την πρωτοπορία στον είδος του, ο περφόρμερ-δημιουργός Ευριπίδης Λασκαρίδης που συνεχίζει να εκπλήσσει στο μεταίχμιο μεταξύ χορού, θεάτρου και εικαστικών τεχνών, θα παρουσιάσει το έργο «Τουρνέ» στις 29 και 30 Ιουλίου στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2022.Με το έργο αυτό ο  ιδιαίτερος αυτός καλλιτέχνης εξερευνά πτυχές της περιπέτειας και της τέχνης του θεάτρου και από εκεί της σύγχρονης ελληνικής ταυτότητας. Διευρύνοντας διαρκώς το κοινό του έχει κάνει αίσθηση με παραστάσεις του στην Αθήνα όπου οι μεταμορφώσεις σε απόκοσμα πλάσματα και τέρατα συντελούν σε ένα ξεχωριστό σκηνικό στίγμα.

Τώρα υπόσχεται  ένα βλέμμα πάνω στις αλλοπρόσαλλες ιστορίες που λέμε για μας και την αρχαιότητα, μέσα σε ένα αμφιθέατρο αφιερωμένο στο Διόνυσο. Είναι ταυτόχρονα μια ανασκαφή στην προσωπική μυθολογία του Ευριπίδη Λασκαρίδη, που ανασύρει μνήμες, εικόνες και συναισθήματα από την κουλτούρα των θερινών θεατρικών περιοδειών – γι΄αυτό και ο συγκεκριμένος τίτλος. Κάτω από την έναστρη νύχτα της Επιδαύρου ξετυλίγεται μία νέα κωμική τραγωδία.

Συμπαραγωγή: Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, ομάδα OSMOSIS

Με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ και την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View