Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αρτοκλασία το Σάββατο το πρωί από το Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Αχαΐας

Πάτρα: Αρτοκλασία το Σάββατο το πρωί από...

Θα τιμηθεί ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου, Σπύρος Αντωνόπουλος, συνταξιούχος Δάσκαλος

Ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου ν. Αχαΐας, το Σάββατο 18/6/2022 και ώρα 07.00 πμ. θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός με αρτοκλασία στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου  Πατρών (οδός Νόρμαν και Αγ. Διονυσίου) υπέρ υγείας των μελών του Συλλόγου, λόγω της εορτής του Αγίου Πνεύματος που πέρασε και στην οποία έχει επέτειο ο Σύλλογος βάσει καταστατικού.

Στην συνέχεια θα δοθεί στους παρευρισκόμενους καφές στην καφετέρια ΣΑΝΤΑ ΡΟΖΑ, απέναντι από τον ναό όπου & θα τιμηθεί ο απερχόμενος πρόεδρο του Συλλόγου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός κ. Σπύρος Αντωνόπουλος. 

Ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Διονυσόπουλος θα χαιρετίσει εκ μέρους του Δ.Σ. την εκδήλωση και θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον κ. Σπύρο Αντωνόπουλο.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΠΟΠΣ κ. Ηλίας Ηλιόπουλος, ο οποίος θα απονείμει επίσης τιμητική πλακέτα στον κ. Σπύρο Αντωνόπουλο.

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Κονίδας και επί σειρά ετών συνεργάτης, θα αναφερθεί στο έργο και την προσφορά του απερχόμενου προέδρου Σπύρου Αντωνόπουλου.

Καλούνται τα μέλη μας να παραβρεθούν και να τιμήσουν όλοι μαζί  την εκδήλωση και τον κ. Σπύρο Αντωνόπουλο. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις