Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φονικό Μυλοποτάμου: Οι βαριές κουβέντες για ζωντανούς και νεκρούς- Βαπτίστηκε το βρέφος...

Φονικό Μυλοποτάμου: Οι βαριές κουβέντες ...

Η προϊστορία μεταξύ των δύο ανδρών

Απολογείται προανακριτικά ο 44χρονος φερόμενος δράστης του φονικού στο Αργουλιό Μυλοποτάμου με θύμα τον 22χρονο Κώστα Χαριτάκη.

Σύμφωνα αστυνομικές πηγές, προβλήματα υπήρχαν όχι μόνο μεταξύ της οικογένειας του κατηγορούμενου και του θύματος αλλά και μεταξύ των ιδίων των οικογενειών και γίνεται λόγος για "βαρύ" κλίμα στο χωριό που αριθμεί λιγοστούς κατοίκους. 

Ηη ένταση που κατέληξε στο φονικό εκτυλίχθηκε σε δύο φάσεις. Νεότερες πληροφορίες από αστυνομικούς κύκλους αναφέρουν ότι στην πρώτη συνάντηση των δύο αντρών και με φόντο το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από τον θάνατο του πατέρα του 44χρονου, ο 22χρονος Κώστας φέρεται να του είπε βαριές κουβέντες για νεκρούς και ζωντανούς ενώ μπροστά στο επεισόδιο ήταν συγγενείς του θύματος και γείτονες. Κάποιοι, επίσης, υποστηρίζουν ότι είχε πιει κάτι παραπάνω, κάτι που μένει να αποδειχθεί από τα ευρήματα και καταθέσεις. 

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν, όμως τελικά χωρίστηκαν και πήρε ο καθένας το δρόμο του. Στη δεύτερη φάση ο 22χρονος περπατούσε στο δρόμο, κοντά στο σπίτι της αδερφής του. Μπροστά ήταν η αδερφή του, ο αδερφός του και ο πατέρας του. Ο 44χρονος πέρασε από το σημείο με το αυτοκίνητο του, όπως ισχυρίζεται, για να πάει στα ζώα του. Φέρεται να διαπληκτίστηκαν ξανά με τον νεαρό να φέρεται ξανά να απηύθυνε βαριές ύβρεις προς τον 44χρονο, αναφερόμενος σε ζωντανούς και νεκρούς. 

Τότε ήταν που ο κατηγορούμενος φέρεται πως έβγαλε το πιστόλι και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές κυρίως στο πλάι, μπροστά στα μάτια των δικών του.

 
Την Τρίτη στις 5 το απόγευμα η κηδεία του 22χρονου Κώστα Χαριτάκη

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία του Κώστα Χαριτάκη θα γίνει την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής. Η σορός του 22χρονου θα βρίσκεται στο σπίτι του από τη 1 μετά το μεσημέρι ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του χωριού Αγίου Μάμα. 

Βαπτίστηκε το παιδί του αδικοχαμένου 22χρονου

Εν τω μεταξύ σκηνές τραγωδίας εκτυλίχθηκαν νωρίτερα, καθώς το μωράκι του 22χρονου θύματος, που γεννήθηκε μόλις λίγες εβδομάδες πριν, βαπτίστηκε σε κλίμα συγκίνησης και σπαραγμού, προκειμένου στη συνέχεια να κηδευτεί ο αδικοχαμένος πατέρας.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις