Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημοτική Αρχή: Πλανώνται πλάνην οικτράν αν πιστεύουν ότι με τις «λάσπες» τους θα εμποδίσουν την υλοποίηση του φιλολαϊκού έργου μας

Δημοτική Αρχή: Πλανώνται πλάνην οικτράν ...

Βολές σε παρατάξεις της αντιπολίτευσης

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή αναφέρει: Οι δημοτικές παρατάξεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ εκτεθειμένες ανεπανόρθωτα από το γεγονός ότι δεν ψήφισαν στο Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ (Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων) το αίτημα του Δήμου για τη χορήγηση κρατικής χρηματοδότησης, ώστε να γίνει προμήθεια τροφίμων για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, για τις Παιδικές Κατασκηνώσεις και τις άλλες κοινωνικές δομές του ΚΟΔΗΠ, κατέφυγαν σήμερα σε νέες συκοφαντίες!

Ωσάν Γκεμπελίσκοι απαντούν, ιδιαίτερα ο ΣΎΡΙΖΑ, με προβοκάτσιες και άλλες αθλιότητες, ανταγωνιζόμενοι επάξια το γνωστό ακροδεξιό «εταίρο» τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κατήφορος που έχουν επιλέξει και ακολουθούν δεν έχει σταματημό.

Πλανώνται πλάνην οικτράν αν πιστεύουν ότι με τις «λάσπες» τους θα εμποδίσουν την υλοποίηση του φιλολαϊκού έργου της Δημοτικής Αρχής.

Η Πάτρα είναι μικρή, ο πατραϊκός λαός γνωρίζει τα πάντα, ποιοι τον έφεραν στην κατάσταση να έχει ανάγκη από τρόφιμα, να μην έχει δουλειά και εισόδημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις