Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Γιατί να επιλέξω για το παιδί μου το Ιδιωτικό Λύκειο Θεμέλιο;

Γιατί να επιλέξω για το παιδί μου το Ιδι...

Όλες οι απαντήσεις στις απορίες σας, είναι εδώ!

Από την στιγμή που οι υπεύθυνοι του εκπαιδευτικού οργανισμού Θεμέλιο ανακοίνωσαν πως προχωρούν από Σεπτέμβρη και στη λειτουργία ιδιωτικού λυκείου, τα νέα στην πόλη μεταδόθηκαν από στόμα σε στόμα με μεγάλη ταχύτητα.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι οι γονείς οι οποίοι είχαν απορίες τόσο για τη λειτουργία του νέου λυκείου, όσο και για το αν πραγματικά αξίζει να κάνει το παιδί τους την συγκεκριμένη επιλογή.

Απευθυνθήκαμε λοιπόν στους υπεύθυνους του ιδιωτικού λυκείου Θεμέλιο, για να σας λύσουν όλες τις απορίες.

Πρώτα απ' όλα, ο εκπαιδευτικός οργανισμός Θεμέλιο, μετά από 22 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης (Φροντιστήριο, ΚΔΒΜ, ΚΔΑΠ), γνωρίζει πλήρως τις δυσκολίες καθώς και τις θυσίες που πρέπει να κάνει ένας μαθητής για να μπορέσει να εισαχθεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και μάλιστα σε σχολές της πρώτης επιλογής του. Γι' αυτό ακριβώς, αποφασίστηκε να λειτουργήσει το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΜΕΛΙΟ.

Πρόκειται για ιδιωτικό Λύκειο το οποίο είναι ήδη αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και θα παρέχει απολυτήριο ισότιμο με τα Δημόσια σχολεία.

Γιατί να επιλέξει ένας μαθητής το Ιδιωτικό Λύκειο ΘΕΜΕΛΙΟ και όχι άλλο Ιδιωτικό ή Δημόσιο Λύκειο;

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΘΕΜΕΛΙΟ έχοντας εμπειρία 22 ετών στον φροντιστηριακό χώρο και ποσοστά επιτυχίας κάθε χρόνο μεγαλύτερα του 98% σε όλες τις σχολές, όλων των κατευθύνσεων, αποδεικνύει ότι μπορεί και γνωρίζει τον τρόπο για να οδηγηθούν οι μαθητές με ασφαλή επιτυχία στην εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

Bασική φιλοσοφία του Σχολείου είναι:

-Διδασκαλία από Εκπαιδευτικό προσωπικό με εμπειρία και άρτια καταρτισμένο, με εξειδίκευση τόσο στο γνωστικό αντικείμενο όσο και στην διδακτική.

δημιουργία ολιγομελών και ομοιογενών τμημάτων, φροντιστηριακού τύπου

-Από την Α ́ Λυκείου, μετά το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου, θα γίνονται επιπλέον ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας στους μαθητές με βάση την κατεύθυνση που στοχεύουν (θεωρητική ή θετική)

-Τα μαθήματα λήγουν καθημερινά το αργότερο στις 15:00 ώστε οι μαθητές να έχουν ολοκληρώσει και την επιπλέον ειδική προετοιμασία στα μαθήματα της κατεύθυνσής τους, που προσφέρει το σχολείο μας.

-Κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου γίνεται προετοιμασία για την τράπεζα θεμάτων, ώστε οι μαθητές να είναι έτοιμοι για τις ενδοσχολικές εξετάσεις και να έχουν δυνατότητα για ένα ανταγωνιστικό βαθμολογικά απολυτήριο.

-Θερινά Τμήματα Εντατικής Προετοιμασίας για μαθητές που θα φοιτήσουν στην Γ’ Λυκείου

-Ειδική προετοιμασία στις Ξένες Γλώσσες, για όσους μαθητές εξεταστούν σε αυτές ως ειδικό μάθημα στις Πανελλαδικές.

-Προετοιμασία στο Ελεύθερο και Γραμμικό σχέδιο από Β ́ Λυκείου, για όσους μαθητές στοχεύουν να εξεταστούν σε αυτά ως ειδικό μάθημα στις Πανελλαδικές.

-Αναγνωρισμένη πιστοποίηση σε Ξένες Γλώσσες και Πληροφορική, μέσω ειδικά διαμορφωμένων προγραμμάτων σπουδών.

 

Με βάση όλα τα παραπάνω, επιτυγχάνεται ο μαθητής να:

-Έχει ελεύθερο το απόγευμα ώστε να ξεκουραστεί, να μελετήσει και να συνεχίσει τις δραστηριότητες του.

-Έχει ελεύθερο το Σαββατοκύριακο του, ώστε να προετοιμαστεί για τα διαγωνίσματα που θα διεξάγονται κατά την διάρκεια του σχολικού έτους από Δευτέρα έως Παρασκευή και επιπλέον, να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό του

 

Για να συγκεντρώσετε όλες τις πληροφορίες που θέλετε ή για να κανονίσετε ένα ραντεβού με τους υπευθύνους, επικοινωνείστε στο 2610453189 και στο [email protected] είτε επισκεφτείτε το κεντρικό κτίριο στην οδό Πανεπιστημίου 369Α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά