Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ιδιωτικό Λύκειο Θεμέλιο: Η εμπειρία 22 ετών εγγυάται νέες επιτυχίες

Ιδιωτικό Λύκειο Θεμέλιο: Η εμπειρία 22 ε...

Μία πρωτοποριακή κίνηση για την ευρύτερη περιοχή

Τα νέα για το μεγάλο βήμα του μεγάλου εκπαιδευτικού οργανισμού Θεμέλιο, έχουν γίνει κυριολεκτικά talk of the town, καθώς όλο και περισσότεροι γονείς και μαθητές έρχονται σε επαφή με τους υπεύθυνους του οργανισμού για να ενημερωθούν για τη λειτουργία του Ιδιωτικού Λυκείου.

Όλοι όσοι γνωρίζουν την πραγματικότητα στην εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής, είναι βέβαιοι για ένα πράγμα.

Τα 22 χρόνια εμπειρίας των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από το Θεμέλιο, μαζί με την απαρέγκλιτη έμφαση που δίνουν στα υψηλά ποιοτικά standards στη λειτουργία κάθε μέρους του οργανισμού (Φροντιστήριο, ΚΔΒΜ, ΚΔΑΠ), αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία και του Ιδιωτικού Λυκείου.

 

Bασική φιλοσοφία του νέου Ιδιωτικού Λυκείου είναι:

-Διδασκαλία από Εκπαιδευτικό προσωπικό με εμπειρία και άρτια καταρτισμένο, με εξειδίκευση τόσο στο γνωστικό αντικείμενο όσο και στην διδακτική.

-Η δημιουργία ολιγομελών και ομοιογενών τμημάτων, φροντιστηριακού τύπου

-Από την Α ́ Λυκείου, μετά το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου, θα γίνονται επιπλέον ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας στους μαθητές με βάση την κατεύθυνση που στοχεύουν (θεωρητική ή θετική)

-Τα μαθήματα λήγουν καθημερινά το αργότερο στις 15:00 ώστε οι μαθητές να έχουν ολοκληρώσει και την επιπλέον ειδική προετοιμασία στα μαθήματα της κατεύθυνσής τους, που προσφέρει το σχολείο μας.

Για αναλυτικές πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το κεντρικό κτίριο του Οργανισμού στην οδό Πανεπιστημίου 369Α ή να επικοινωνείσετε στα 2610453189 και [email protected].

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά