Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Ψυχιατρική στο Ρίο παραμένει κλινική covid και τα περιπολικά πάνε... ολοήμερα ταξίδια

Πάτρα: Η Ψυχιατρική στο Ρίο παραμένει κλ...

Στη Δικαιοσύνη και την 6η ΥΠΕ προσφεύγουν οι αστυνομικοί

Στον Εισαγγελέα και την 6η ΥΠΕ προσφεύγουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Αχαΐας ζητώντας άμεσα επίλυση του προβλήματος που έχει ανακύψει με την Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου του Ρίου μετά τη μετατροπή της σε κλινική covid.

 To γεγονός ότι η κλινική παραμένει κλειστή, σημαίνει ότι τα περιστατικά διακομίζονται στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις με αποτέλεσμα αστυνομικοί από την Πάτρα να αναγκάζονται να τα συνοδεύουν κάνοντας .. ημερήσιες εκδρομές, που αφήνουν ακάλυπτες θέσεις στην περιοχή με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Όπως λέει στο thebest.gr o Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας κ. Χάρης Τσίτσικας οι αστυνομικοί αναγκάζονται να κάνουν ταξίδια, κάποιοι μάλιστα από αυτούς πολύ συχνά και σε διαφορετικές πόλεις για να μεταφέρουν ψυχιατρικά περιστατικά μιας και η Ψυχιατρική στο ΠΓΝΠ έχει μετατραπεί ολόκληρη σε κλινική covid και εξακολουθεί να λειτουργεί ως τέτοια, παρά το γεγονός ότι η πανδημία βρίσκεται σε ύφεση και θερινή αποδρομή. «Συμβαίνουν και κάποια απίστευτα» λέει ο κ. Τσίτσικας.

 «Έφυγε περιπολικό χθες το μεσημέρι περιπολικό από Πάτρα για Γιάννενα, με ψυχιατρικό περιστατικό και γύρισε πίσω σήμερα το πρωί. Ενώ μάλιστα είχε φύγει από τα Γιάννενα, επέστρεψε πίσω καθώς δέχτηκε κλήση για παιδί που το είχε τσιμπήσει φίδι στην Πάτρα και επέστρεψε το περιπολικό για να μεταφέρει ορό. Τι να πρωτοκάνουν οι αστυνομικοί;»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις