Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Ο Περιφερειάρχης στο Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής

Πάτρα: Ο Περιφερειάρχης στο Διεθνές Συμπ...

Στην Ιχθυόσκαλα

Ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, «ξενάγησαν» το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουνίου τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη στο χώρο της  «Ιχθυόσκαλας», όπου για 3η κατά σειρά εβδομάδα πραγματοποιούνται οι εργασίες του Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής με θέμα «1922- 2022, πρόσφυγες», το οποίο είναι αφιερωμένο στον γλύπτη Διονύση Γερολυμάτο.

Ο κ. Φαρμάκης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Πιολιτιστικού Οργανισμού, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας  Χαράλαμπο Μπονάνο, τον αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ανδρέα φίλια και τον αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Τάκη Παπαδόπουλο, ενημερώθηκε από του καλλιτέχνες για τα δέκα γλυπτά που κατασκευάζουν και τα οποία με την ολοκλήρωση των εργασιών του συμποσίου θα μείνουν στην πόλη. Στην ξενάγηση παραβρέθηκε  ο γλύπτης – ζωγράφος μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας (ΕΕΤΕ), Χρήστος Λάμπρου.

*Η είσοδος για το κοινό στο συμπόσιο και τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.  Οι εργασίες του συμποσίου πραγματοποιούνται καθημερινά και Σαββατοκύριακα: 09.00 – 14.00 & 17.00 – 20.00.

Στο πλαίσιο και του ενημερωτικού – εκπαιδευτικού χαρακτήρα που έχει το συμπόσιο, υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης ομαδικών ξεναγήσεων σε σχολεία, συλλόγους, σωματεία και φορείς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο 2610-390-935 (10.00-14.00) και στο email: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture