Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έλενα Παπαρίζου: Δεν διαβάζω καν τα κακόβουλα σχόλια στα social media

Έλενα Παπαρίζου: Δεν διαβάζω καν τα κακό...

Η τραγουδίστρια έχει δεχθεί σκληρή κριτική για την εξωτερική της εμφάνιση

Η Έλενα Παπαρίζου είναι από τις τραγουδίστριες που έχουν ακούσει πολύ σκληρά σχόλια για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Τα κιλά που πήρε ή έχασε, το σώμα της που άλλαξε με τα χρόνια είναι από τα θέματα που τα μέσα αλλά και μερίδα του κοινού συνηθίζουν να αναλύσουν.

 Η ίδια βέβαια δεν μασάει τα λόγια της. Έχει αναφερθεί πολλές φορές στο ζήτημα των κιλών της και δεν έχει αφήσει σε κανέναν περιθώριο για παρανοήσεις.

Πάντα ξεκάθαρη και χωρίς να μασάει τα λόγια της η Έλενα Παπαρίζου τοποθετήθηκε ακόμα μια φορά στο bullying που έχει δεχθεί και στο κατά πόσο την επηρεάζει πια.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και ανέφερε: «Περισσότερο νιώθω την αγάπη είναι η αλήθεια αλλά πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούμε για κάτι. Το cyber bullying είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που μας απασχολούν όλους πλέον. Αλλιώς το διαχειρίζεσαι όταν είσαι μεγάλος και αλλιώς όταν είσαι μικρός».

Η Έλενα Παπαρίζου, η οποία βρίσκεται σε περιοδεία στην Κρήτη, αποκάλυψε ότι δεν δίνει καμία σημασία στα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση: «Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να τα διαβάσω. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτά. Μπροστά κοιτάω», είπε χαρακτηριστικά.

 Αναφορικά με την επανένωση των Αντίκ, η ίδια αποκάλυψε ότι έχουν προγραμματίσει μια συναυλία στη Σουηδία κατά τις αρχές του Ιουλίου ενώ συζητούν και για τα υπόλοιπα επαγγελματικά βήματα που σκοπεύουν να κάνουν μαζί. «Είχαμε πει ότι θα ξεκινήσουμε με αυτό να δούμε και έχουμε πορεία πιστεύω», δήλωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight