Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δράση της Περιφέρειας Δ.Ε. για την υδάτινη ασφάλεια στο 9ο Δημοτικό

Δράση της Περιφέρειας Δ.Ε. για την υδάτι...

Παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος

Την  Παρασκευή 3/6/2022 μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών ΣΣ Γεώργιος Γλαράκης συμμετείχαν σε διαδικτυακή σύνδεση από την  αίθουσα παρουσιάσεων του σχολείου, στην ολοκληρωμένη δράση για την υδάτινη ασφάλεια σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με θέμα  «Χαίρομαι τη θάλασσα με ασφάλεια».

 

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του το 9ο Δημοτικό, στη δράση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος ο οποίος αφού ενημερώθηκε για την ιστορία του σχολείου, απευθυνόμενος στους μαθητές συγχαίροντας τους ίδιους και τους εκπαιδευτικούς, τόνισε τη σημασία των μέτρων ασφάλειας στο θαλασσινό μπάνιο, τη σημασία της συνεργασίας της αλληλοβοήθειας, και την αξία της  αποδοχής μεταξύ όλων των μαθητών.

Ο διευθυντής του  Σχολείου Νίκος Κοτοπούλης ευχαρίστησε το Ίδρυμα, Λήδας Νανάς και Σπύρου Δούκα, και  τον Περιφερειάρχη κ. Χαράλαμπο Μπονάνο για τη διοργάνωση της σημαντικής και χρήσιμης αυτής δράσης, τον παιδαγωγικό τρόπο προσέγγισης των μαθητών και για την παρουσία του στο 9ο Δημοτικό, αναφέροντας απλουστευτικά στους μαθητές  ότι «ο κ. Μπονάνος κατέχει θέση παρόμοια με  αυτή  του αναπληρωτή του Γεώργιου Γλαράκη όταν εκείνος ήταν Νομάρχης Αχαιοήλιδας (1832-1834).

Πραγματοποιήθηκαν  δύο διαφορετικά μαθήματα - παρουσιάσεις από  καταρτισμένο προσωπικό, ένα για την Γ τάξη και ένα για τις Ε-ΣΤ τάξεις. Τη δράση υποστήριξαν οι δάσκαλοι Μαρία Μαυρομμάτη, Νίκος Παπαδόπουλος, Άννα Κόττα και η εκπαιδευτικός ΗΥ Βασιλική Κορδά. Μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών παρουσιάσεων διανεμήθηκε στους μαθητές  ενημερωτικό υλικό για την υδάτινη ασφάλεια καθώς και αναμνηστικά δώρα. 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις