Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σία Αναγνωστοπούλου σε Πελετίδη για Καραμανδάνειο: "Πολιτικά παιχνίδια δεν παίζουμε. Παίχτε τα μόνος σας"

Σία Αναγνωστοπούλου σε Πελετίδη για Καρα...

H βουλεύτρια αναφέρει πως ο Δήμαρχος αρνήθηκε να ανακοινώσει την παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη διαδήλωση

Για πολιτικά παιχνίδια κατηγορεί τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελτίδη η Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ και βουλεύτρια Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου. Σε ανάρτησή της στο fb αναφέρει πως ο Δήμαρχος στη συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία Γεωργίου για το Καραμανδάνειο, αρνήθηκε να ανακοινώσει την παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. "Για να μιλήσουμε από το βήμα ούτε συζήτηση", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση

Εμείς οι βουλευτές του ΣΎΡΙΖΑ, όλος ο ΣΎΡΙΖΑ Αχαΐας, εδώ και ένα χρόνο δεν σταματήσαμε να αγωνιζόμαστε για το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.
Από το Νοέμβριο του 2021 με τον Κώστα Μάρκου έχουμε καταθέσει αναφορές, ερωτήσεις, επίκαιρες ερωτήσεις προς την ηγεσία του υπουργείου υγείας μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Το Μάρτιο επισκέφθηκε το Καραμανδάνειο ο τομεάρχης υγείας του ΣΎΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός, μαζί με τους βουλευτές και τους υπεύθυνους του τμήματος υγείας του ΣΎΡΙΖΑ Αχαΐας.
Σήμερα στη διαδήλωση του Δήμου Πάτρας για το Καραμανδάνειο ο δήμαρχος κ. Πελετίδης αρνήθηκε να ανακοινώσει την παρουσία των βουλευτών του ΣΎΡΙΖΑ στη διαδήλωση. Για να μιλήσουμε από το βήμα ούτε συζήτηση.
Δεν πειράζει κ. Δήμαρχε. Για μας ο αγώνας είναι αγώνας όλων των πολιτών της Πάτρας, όλων των εργαζομένων του νοσοκομείου. Πολιτικά παιχνίδια δεν παίζουμε. Παίχτε τα μόνος σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις